Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kariniga Harkus

Laupäeval tekkis seis, kus ei Kati-Viljar ega Ode tahtnud minuga suusatama tulla (esimsed vabandasin end Villu haigusega ja teine muude plaanidega) ning Leivo oli juba suusarajale kihutanud. Moosisin siis ära õe, kel küll kah muud plaanid (vaja Martinile suuski osta), kuid kes oli siiski võimaleine neid ümber mõtlema.

Tegime taas 9km Harkus ning kuna Karini suusad libisesid kordades halvemini kui minu omad, tegin seekord suusaringi ilma keppe kasutamata. Poole ringi peal vahetasime küll suusad ära (prooviks, et kas tõesti on libisemises nii määratu vahe) - ja siis läks mul ikka päris raskeks :)

Kokku olen ma sel talvel juba 30km suusatanud! Neile, kes igapäevaste trennidega tegelevad, tundub see muidugi vähe, aga mina ei saanud vist kahel eelmisel talvel kokkugi nii palju sõitmist. Nojah - kui paar nö võistlussõitu kõrvale jätta ja arvestada ainult selliseid suusatamisi, kuhu niisama heast meelest ja heas seltskonnas lähed.

Kommentaarid (3) -

  • laborihiir

    11.01.2010 14:31:11 | Vasta

    Mulle meeldib enim üksinda suusatada. Käisime reedel emaga Glehnis. Tema suusadki libisesid enam tagasi kui edasi ja vahetasime meiegi poole pealt. Olen samuti sel aastal tavapärasest rohkem sõitnud. Mul peaks tegelikult piinlik olema - rada koduvärava all ja ikka päris igapäevane sõitja ei ole.

  • nuhk albert

    11.01.2010 15:28:02 | Vasta

    kuidas harkus rajalõhkujatega lood on? Pääsküla rabas koerapissitajad suusaradadele ei halasta ja enamik on ära lõhutud.

  • kaur

    11.01.2010 17:06:34 | Vasta

    Harku rajad on VÄGA heas korras ja neid ka hoitakse korras.

    Käisin Harkus laupäeva õhtul - või pigem öösel - rajatraktor oli just üle käinud, rada sile ja terava klassikajäljega. 11km märgi juures kukkus otse mu ette kuuseoks või -latv, suur, pihta saades oleks ilmselt sandiks jäänud. Igatahes pühapäeval seda oksa seal enam polnud (koht oli näha), järjelikult oli keegi-miski ta eemaldanud.

    Lund on praegu nii palju, et uisurajale ei tee tallamine midagi. Ka klassikajälg oli väga korralik isegi pärast eilseid rahvamasse. Ma ei ole Harkus iial niipalju suusatajaid näinud kui eile!

    Ja parkida tasub Tähetorni tänava suurde parklasse, see on siis käänakust Paldiski maantee suunas ja vasakule, seal on alati kohti.

Lisa kommentaar

Loading