Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kass, nurjatu

Nägin hulga vaeva, tülitasin häid inimesi (Gea ja Ivika), lubasin kõutsil (Honda) korteris territooriumi märgistada - kõik selle nimel, et meie Kasutu saaks meie rõõmuks pesakonna  poegi.

Aga temal, nurjatul, algas täna uus jooksuaeg.

Ilmselt oli ta kuulnud meie plaani, et ühe poja jätame koju ja mõtles, et milleks endale rivaali kasvatada. Olgu või oma last.

Mina olen kah kättemaksuhimuline. Las nüüd aeleb põrandal ja nurrub, seekord ma kõutsi ei too.

Ehk kevade poole uuesti.

Kommentaarid (2) -

  • Siiri

    05.11.2006 21:25:28 | Vasta

    Kui Eestis elasin, oli mu naabrianisel ilus must emane kass. Tulin ühel päeval töölt koju lõunale ja naabrite kass sünnitas nende korteriukse taga jalamati peal. Kaks poega olid juba olemas. Kuna naabrinaine oli sel päeval linna sõitnud ja lapsed olid koolis, panin kassi koos poegadega banaanikasti ja viisin oma koju, kus ta sai rahulikult edasi sünnitada. Õhtuks, kui kassid naabritele tagastasin, oli kaks pojukest veel juurde tulnud.
    Kahe päeva pärast oli kassiema kodust jalga lasknud ja kui lapsed neid otsima läksid, leidsid nad oma kassi lepavõsast, kust see väljus viie isase kassi saatel (omal tited kodus karjumas, häbi-häbi Smile). Kuna pererahval oli plaanis kassile väike opp teha, et ta enam poegi ei saaks, siis selle juhtumi peale nad igaks juhuks kohe opile ei jooksunud. Paari kuu pärast sündisid järgmised pojad. Nii et pole midagi, et kui imetab, siis isast ei taha Smile

  • Anu

    11.11.2006 22:28:14 | Vasta

    meie kassil oli ka siis uus jooksuaeg, kui pojad 1-nädalased olid.

Lisa kommentaar

Loading