Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kes tegi? Ise tegi!

Oh, me oleme nii uhked. Mina, Kati, Jüri ja Ode. Sest tegime ära meie jaoks väga suure töö, uue tapeedi paneku lastetuppa. Mälestuseks pilt uuest ja vanast - vana on see vasakpoolne. Uus ei ole pildil muidugi veel oma täies hiilguses näha, talle tulid ka borded ja muud ilud viimistluseks peale.

Tapeedipanek iseenesest pole ju remondi lagi, aga siiski paras katsumus.

Kõigepealt me mõõtsime ja arvutasime, kui palju tapeeti on vaja.

Siis otsisime ja lõpuks ostsime. Mitte ainult tapeedid (tegime  veidi kunsti, nii et seintel on kasutatud eri värve ja erinevaid tapeete), vaid ka liimid, pintslid ja muu vajaliku.

Järgnes vaevalisim etapp - toa ettevalmistus. Juba kolme lapse toa tühjakstegemine on ikka... no ütleme, töö- ja ajamahukas. Ja tuleb ju ka leida koht, kuhu toast väljatõstetud asjad panna - alloleval pildil on stiilinäide meie elutoast, kuhu lastetoa kraam vägisi sisse trügis. Lisaks seinte puhastamine, elektripistikute ja lülitite katete mahavõtmine, uksepiitade lahtikangutamine... Põrandaliistude äravõtmisel andsime alla: otsustasime tapeedi lihtsalt liistuni panna ja pärast serva skalpelliga sirgeks lõigata.

No ja siis muudkui mõõtsime ja lõikasime, määrisime liimi ja kleepisime. Kass oli kah kampas, hüppas kapi otsa ja vahtis sealt nõudlikult alla, et me mingil juhul lohakad ei oleks praaki ei teeks.

Nüüd on valmis. Ainult asjad on vaja veel sisse tõsta.

Kass on kah peaaeagu rahul. Vähemalt on ta igatahes tagasi põrandale kolinud.

Aga nagu remondi järel ikka - juba on näha, et tuleks uus kardinapuu osta. Vana lihtsalt enam kuidagi ei sobi.

 

 

Lisa kommentaar

Loading