Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kirju päev

Täna olin üle hulga aja (terve nädala!) taas tööl. Päev möödus muidugi jätkuvalt tormi tähe all. Lugesin kokku: kahe päeva jooksul (eile ja täna) olen andnud tormist räsitud mobiilside hetkeolukorra kohta 9 raadiointervjuud (4 vabariiklikele ja 5 maakondlikele jaamadele, viimased on eriti jubedad, sest peab just selle konkreetse maakonna asjadega VÄGA üksikasjalikult kursis olema), kommenteerinud ja selgitanud 3 riiklikule lehele kokku 5 korral ja 6 maakonnalehele 13 korral (Pärnu Postimees tegi küsimisrekordi - 4 korda küsiti hetkeseisu!), väljastanud 4 korral infot keskkriisikomisjonile ja 6 korral maakondlikele kriisikomisjonidele (3 tk)... ooh, tõesti palju!!!

Pärast tööd käisime Jüriga silmaarstil ja ta sai uued prillid (-5 ja -3,5, päris karm, aga loodan, et paraneb - nagu minu endaga juhtus). No ja 2,5K raha jälle õnnelikult paigutatud - sedapuhkuprillide alla. Aga minu heameeleks valis Jüri ilusad raamid, nii siis tellisimegi need ära. Kätte saab 4. veebruaril, kui mina juba/veel ära olen. Ta võttis tsheki enda kätte ja lubas väga tähtsalt, et toob siis ise prillid ära. Et ärgu ma andku tshekki Mammu kätte. Ma siis muidugi lubasin (loodan tõesti, et ta seda tshekki ära ei kaota, aga eks peab ka vastutust õppima. Backup on see, et Instrumentariumi silmaarst teab-tunneb mind, nii et igal juhul saame vajadusel need prillid ka tshekita kätte.

Siis käisin veel isa juures, et ära tuua digifotokas, mis oli sinna ununenud. Ja isa oli leidnud kapist minu algklasside tunnistused ja diplomid ja kiituskirjad jms stafi ja andis mulle. Lastel kodus oli jupp aega lugemist ja rõõmsat avastamist - oi, sul oli ka kirjatehnika 4 kogu aeg!!

Õhtul tõstab aga jälle tormi. Korjasin hommikul pestud pesu rõdult kokku ja lükkasin suusad pikali (see on minu viis tormi vastu valmistuda).

Lisa kommentaar

Loading