Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kohuke lapselukuga

Mõnikord ma kohe pean punastama, et kui loll võib ikka inimene (=mina) olla. Hoolimata ammu brünetistunud juuksevärvist hingelt ikka plond mis plond.

Juba mitmendat päeva streikis autol juhipoolse tagaukse link: väljast avanes, seest mitte. Hommikune koolisõit nägi välja nii, et Reaalkooli lähistel peatudes hüppas Jüri minu kõrvalt eesistmelt välja, astus ümber auto ning avas lugupidavalt tagaukse, kust siis Kati elegantselt välja puges. Kati nimelt eelistab istuda minu, mitte Jüri selja taga, sest seal on jalgadel rohkem ruumi.

Täna hommikul bitchis aga Kati, et lihtsalt naljakas, kuidas meil kodus ja autos kõik laguneb (no kurat! nagu ma ise ei kannataks selle pärast, et koduremondiks raha kokku ei saa!) ning otsustasin, et vähemalt autolink saab kohe korda tehtud. See pole tõesti seisnud mitte raha, vaid lihtsalt kättevõtmise taga.

Helistasin lõunapausi ajal Mazda hooldusse ja kurtsin oma probleemi. Et selline lugu ja kui palju aega ja raha võiks selle kordasaamine võtta.

"Aga kas te lapselukku olete proovinud?" küsis hooldusmees esimese asjana. Ja kirjeldas, et on selline väike nupuke autoukse serva küljes - ühes asendis ON, teises OFF. Ja et minevat peale mõnikord kogemata, lihtsalt tugevamalt autoukse serva vastu vastu puutudes.

Muidugi oligi lapselukk peal.

Päris piinlik oli.

Kommentaarid (7) -

  • kaur

    12.02.2010 12:35:39 | Vasta

    Mina käisin Honda esinduses murega, et jube vibratsioon on sees.
    Teeninduse onu tegi autoga tiiru ja soovitas valuveljed kuivanud porist puhtaks pesta.
    Aitas...

  • 1 lugeja

    12.02.2010 13:59:08 | Vasta

    meil oli hiljuti sarnane mure. auto seisis kõva külmaga nädala ja juhipoolne uks ei avanenud peale seda. mõtlesime, et ju siis jääs midagi vms. aga oli vaja kindlasti sõitma minna. mees siis ronis kirudes üle kõrvalistme rooli ja tegime ka paar peatust sõidu ajal, kordus sama ronimine. aga siis sõber uuris tagapingilt ust ja ütles, et kuulge see on lukus lihtsalt. ja nii oligi!

  • Age

    12.02.2010 16:40:07 | Vasta

    Saatsin oma tööandja IT osakonnale kurja kirja, et minu arvuti ei tunne enam sisselogimisel mu kiipkaarti ära. Väitsin telefoni teel , et katsusin ka kõik juhtmed üle ning kõik on korralikult arvutis.
    Vedas, et mind parajasti kohal ei olnud, kui patsiga poiss kohapeal käis: veaks oli see, et klaviatuuri juhtmeots vedeles turvaliselt põrandal ...

  • triibu-liine

    12.02.2010 18:19:12 | Vasta

    minu abikaasa läks autoteenindusse, sest aknapesuvedelikku ei pihustunud enam klaasi peale ja ülevaatus oli tulemas. Seal öeldi talle muiet varjates selline lause: TEate, kui siit paagist vesi otsa saab, siis tuleb siia lihtsalt uus vesi panna.

  • Erik

    12.02.2010 19:24:14 | Vasta

    kontrollisin enne pikemat sõitu õlitaset. eelmine päev oli pidu pandud, pea suht uimane... valasin tilga juurde ja siis vaatan - 1 polt on kadunud plokikaanest. kõne sõbrale kellega pidime reisile minema ja kellel sama moto - räägin mure ära et 3 polti taga olemas ja 2 ees ja keskelt kadunud.
    tema vastu et temal on 5 polti, kuidas mul 6.
    et keskel õlimõõduvarras...
    katkestasin kõne häbist Laughing

  • toivo

    12.02.2010 20:19:48 | Vasta

    mina käisin pesulas ja siis imestasin et miks autouksed lahti ei tule kui esimesed külmad oli sygisel (olgu, õigustuseks, laupäeva hommikul käisin, pühapäeva hommikul ei tulnud lahti, selleks ajaks olin juba pesu unustanud ja imestamist jätkus)

  • Fre

    12.02.2010 23:28:59 | Vasta

    Tundub et tuleb selline äparduslugude kommentaarium. Seisin ükspäev pool tundi Järve keskuse Elionis pahuralt puhisedes järjekorras et kurta oma katkiste kõrvaklappide üle. Kui teenindajani jõudsin selgus, et kaasasolevad klapid ja ostuarve ei kuulu üldse kokku. Vabandasin sada korda et ei jääks muljet nagu oleks taht suvalist katkist sodi majast minema sokutada ja parema vastu vahetada.

Lisa kommentaar

Loading