Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kõige nunnumad bakterid

Jüri leidis netiavarustest lingi mänguasjadeks muudetud bakteritele. Oh, nad on tõesti nii-ii nunnud! Ja Jüri tahab vähemalt mõnda neist endale saada.

Saaks ka, kui need ei maksaks 5.99 dollarit tükk. Olgu, tellides korraga rohkem kui ühe, saad 15% hinnaalandust, aga ikka...

Kasvõi varasta idee ja hakka ise baktereid õmblema. Sest mulle väga meeldib, kui Jüri netiavaruste ja mikroskeemide kõrval pehmeid ja nunnusid asju ihaldusväärseks peab. Olgu need siis mängukarud või kasvõi bakterid.

Kommentaarid (2) -

  • henrik

    11.02.2006 10:28:23 | Vasta

    Sellelt sinu viidatud lehelt pole väga mõttekas tellida, saatmiskulu on hirmus suur. Leidsin hoopis http://www.giantmicrobes.com/uk, kus üks loomake maksab 5.95 naela ja saatmiskulu kolme eluka peale pakutakse 4.99 naela.

    Aga suurem osa neist nägi isegi mänguasjana NII jube välja, et ma julgen mõelda ainult gripi ja halva hingeõhu tellimisele.

    Telekast nägin, et vastikustunne on looduse poolt meile välja mõeldud selleks, et säästa meid haiguste eest. Mädand liha - vastik - hoiame eemale.

  • Ritsikas

    11.02.2006 16:35:36 | Vasta

    Wau. Päris kenad.
    Ainult tänapäeval on välismaalt asjade tellimisel alati väike võrdlustöö kasulik. Kas tellida "odavast" USA'st + suhteliselt kallim post ja Euro toll või tellida UK/DE'st ja saada tollita hakkma.

Lisa kommentaar

Loading