Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kõige pikem päev

Jaanipäev reedest pühapäevani möödus seekord nagu üks pikk päev. Võibolla oligi, ikkagi aasta pikim päev ju?

* Kai sünnipäev (25) koos vältimatu grillimisega. Kai ja Ivo kutsikas, kellele minu lapsed panid kord nimeks Pets ning Kai ja Ivo ise Pätu, sai minu ema tõlgenduses nüüd uue ühendnime: Päts.

* Küla olematu jaanituli. Mitte et ma ise väga agar külapidutaja oleksin, aga ikka tundus kuidagi imelik, et seekord kiigeplatsil jaanituld ei tehtudki. Tõttöelda pole seal enam ka kiike. Ega pallivõrku. "Kõik hääbub," ohkas vanainimene Kati.

* Ootmatu hulk multisportlasi. Kuidagi olid Leivo ja Tanel kord saunas tuvastanud, et nende naised ühest külast pärit :) Nii et kindlasti tuli tervitama minna. Aga Lõõtsal oli üllatuslikult terve hulk multi- ja orienteerumissportlasi, kes olid käinud Viitna 100-punkti jooksul. Järgmisel päeval, kui ma Nõmmeveskile minnes ühe imeliku maakleidi selga olin pannud, käis seepärast korra peast läbi: pagan, kui ka nemad nüüd siia satuvad mu maainimese-looki tunnistama :)... Õnneks ei sattunud :)

* Lapsed kärestikus. Nõmmeveski paisu juurest läksid kõik viis (Ode, Kreete, Laura, Anna, Mart) mööda jõge alla kuni joani, sealt korraks kaldale ja siis joa alt edasi. Kati ja Jüri läksid ka, aga suurematena väärikalt tagapool. Ning mina, ise elevil ja kleidisabad vöö vahel, solberdasin veel väärikamalt kõrval ja eespool, teeseldes, et tunnen muret selle üle, et keegi vooluga kaasa ei läheks. Noh, natuke ikka tundsin päriselt kah, eriti Mardi pärast, kes on nii kleenuke ja kerge.

* Toorjuustukook. Eksperiment, mis tuli üllatavalt hästi välja. Võin hakata Tere toorjuustu reklaamiagendiks.

Nii et - nummi.

Lisa kommentaar

Loading