Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Komandeeringud võivad meeldimagi hakata

Seekordne grupi kommunikatsioonitiimi seminar rõõmustas nii huvitava sisu kui superkohaga. Paraku küll oli päeva- ja õhtukava nii tihe, et Jaapani spaa mõnudeks eriti aega ei jäänud - ainult hommikul jõudsime näpistada poolteist tundi ujumiseks ja väli- soojaveebasseiniks. Rootsi värviline sügis on eriti imeilus, kui seda imetleda maakiviistmetega basseinist kaelani kuumas vees. Ja kui siis veel Silja Line Tallink laev praktiliselt pihlakaoksi riivates sama kalju kõrvalt mööda sõidab... siis on tõesti tunne, et komandeeringud võivad täiesti meeldima hakata.

Eriti kui mõelda, et grupp ulatub ju Norrast Nepaalini, nii et järgmise suurema seminari võiks ju Euraasia kolleegide meeleheaks mõnel nende maal teha :) Ma isegi ei nuriseks kümne lennutunni üle, mis lõunapoolsetel kolleegidel olevat saabumiseks kulunud.

Kommentaarid (1) -

  • steam boilers

    20.11.2010 15:19:23 | Vasta

    Intriguing post and argument on  Komandeeringud võivad meeldimagi hakata. Not everyone can have the identical opinions or experience. I think I concur with this websites position. Speak it as you consider it - that is the truthful approach.

Lisa kommentaar

Loading