Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Köögiremont

Pärast reisilt tagasi tulemist võtsime Leivo juures ette köögiremondi ning praeguseks oleme sellest realiseerinud järgmised etapid:

- Köögikappide tühjakskolimine. Vana tõde, et kui on kapp, on kohe ka asju, mida seal hoida. Väga põnev töö üllatavate asjade avastamisega.

- Mööbli kolimine. Laud, toolid jm elavad nüüd elutoas, mis õnneks on nende mahutamiseks piisavalt suur.

- Gaasitoru ümberühendamine (või kuidas seda täpselt nimetataksegi - igatahes see töö, mis tuli teha selleks, et panna edaspidi gaasipliidi asemele elektripliit). Selle töö tegi muidugi gaasifirma mees.

- Köögikappide lammutamine. Selle tegi Leivo üksi, mina aitasin veidi ainult postide ja tugitalade mahavõtmisel, mille külge kapid olid ehitatud. Abi seisnes eeskätt seltskonnaks olemisel.

- Uue külmkapi ostmine. Töötab ka juba, ikka elutoas. Laura poolt reisil ostetud külmkapimagnetid said enda eksponeerimiseks ilusa ukse, mis muide ei olegi tavapäraselt valge.

- Lae mahavõtmine. Ka köök saab endale taas ehitusjärgselt ette nähtud kõrge lae (3.20 vist?), vahepealsetel aastatel ehitatud ruumi kõrgust vähendav vahelagi on maha võetud.

- Põranda lammutamine. See on pooleli. Põrandaks on linoleum- või reliinkatte (mina neil kahel vahet ei tee) all olevad suhteliselt pehkinud, osaliselt juba millalgi uute juppidega asendatud lauad.

- Puitmaterjali saagimis- ja tassimistööd. Kui kunagi peaks elutuppa kamin tulema, siis puid tema jaoks keldris jagub :) Suur virn seisab ka toanurgas, oodates ahjukütmist vääriva külmusega ilmasid.

Minu roll, nagu juba öeldud, on suuresti olnud seltskonna pakkumises. No saetud puid tassisin ikka ka, aga muidu olen pigem köögikaunistus olnud. Aga eks sellisenagi ole minust kasu :)

 

Lisa kommentaar

Loading