Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kõrv ja kõri vahetatud

Rattal muidugi, mitte minul endal.

Enne XDreami tehtud hooldusel soovitas Kristiine Hawaii Expressi remondimees, et peaksin vahetama käiguvahetajat raami küljes hoidva kõrva, kuna kukkumisest on sellesse tekkinud pragu. Kuna aga HE Mariniga ei tegele, siis neil sobivat kõrva polnud. Nojah, käisin pragulise kõrvaga XDreamil ära, pidas ilusti vastu, kuid ostsin paar päeva tagasi siiski Rattapoest uue detaili. Ja eile õhtul üsna enne sulgemist siis jälle HE-sse.

"No kas teil mujale minna ei ole," nurises tööga üle külvatud remontija naljaga pooleks. Ja kuna mulle tema esimene vaba aeg - reedel - kuidagi ei sobinud, käskis kähku teha ja rattaga poole tunni jooksul kohal olla. Et teeb selle väikese töö kiiresti ära.

Väikese töö käigus ilmnes, et tuleb vahetada ka käiguvahetaja trossi kõri. Sai seegi tehtud. Aga kui remondimees juba ratta kallale lastud, vahetas ta sujuvalt ära ka tagumise ratta kiirkinniti, sest eelmine oli kõveraks kukutud. Ja heameelega tahtnuks ta siis ühe hooga ka keti ja veel ühtteist ära vahetada - aga selleks polnud tal enam aega.

Õnneks, peab vist ütlema, sest mul on kalduvus usaldusväärselt tehtud müügitööd uskuma jääda. Ja HE mehed oskavad seda tõesti hästi, tuleb tunnistada. Muidugi võtan ma nende vahetus-, remondi- ja upgrade vajaduse juttu läbi mõningase filtri, püüdes selekteerida tegelikku vajadust müügikoefitsendist, mille müüja tõenäoliselt ju saab. Aga mulle tõepoolest VÄGA meeldib, et nad niimoodi, asjalikult ja aktiivselt, pakuvad ja müüvad. Ma olen tänu sellele mitu korda ostnud mõne asja, mida polnud algul plaaninud, kuid milleta olekut mõningase kasutamise järel enam ettegi ei kujutaks.

Läks nüüd HE reklaamiks, aga ma reklaamin neid täitsa hea meelega.

Öösel aga käisime ratastega sõitmas ja rattalampe testimas. Ilus ja väga soe oli.

Lisa kommentaar

Loading