Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kõrvemaa Kevadjooks

Laupäeva hommikul toppisime minu autosse taas kord kaheksa inimest: lisaks mulle ja lastele ka Karini, Martini ja Heleni ning Ode sõbranna Helena. Õnneks tagumised klaasid on tumedad, nii et liiga kaugele see ülerahvastus välja ei paista. Suund sai aga võetud Kõrvemaale, et lüüa kaasa Kõrvemaa Kevadjooksul.

Oli esimene tõeliselt suvine ilm. Harjumused on aga visad kaduma ja nii tulime kodunt kõik pikkades pükstes. Oi, oli palav! Juba enne starti. Mõeldes jooksmisele ja metsavahetee tuulevaikusele hakaksin juba ette higistama. Alar, kes kah jooksmas oli, oli valmis mulle juba oma tagavara-jooksupükse laenama, aga siis avastasin ma Sportlandi välimüügileti - ja ostsin endale lühikesed liibukad.

Martin ja Helen ning ka Ode ja Helena lõid kaasa lastejooksudes. Väikesed jooksid 300 meetrit, suuremad 600. Martin oli tubli ja kiire ning Helengi sibas suuremate sabas vapralt oma ringi ära. Siis jäid Martin ja Helen ootamaning kõik teised suundusid 6km starti.

Jooks oligi just nii palev nagu oletasin. Aga joogipunkt oli täpselt õiges kohas ning kõik oli mõnus. Riburada saabusime kõik finishisse. Minu aeg oli 30:39.

Supp söödud ja tuttavatega räägitud, siisrdusime minimatkale Paukjärve äärde: sõitsime autoga parklasse ja jalutasime paar kilomeetrit. Vesi oli külm, kuid muidugi ei seganud see kedagi järves sulistamast.

Ilus päev oli.

Lisa kommentaar

Loading