Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Kõu

Praegu uurin ja testin ma Kõu internetti. Sest maal olen ma sellises kõigi mobiilioperaatorite jaoks ebamugavas paigas, kuhu mobiilse interneti võimelist levi kallis ja keeruline tekitada. No lihtsalt on üks selliseid kohti (- ja kuidas kõlaski see tarksõna kingsepast ja kingadest...?)

Kõu on olemas, küll kah heitlikult. Näiteks kui vihma sajab, levi ei ole. Aga siiski, kui neil oleks pakkuda näiteks puhkuse- või nädalalõpupakett, võiksin maal olles edaspidigi kasutajaks saada.

Kommentaarid (2) -

  • Urmas

    15.07.2008 14:07:25 | Vasta

    Kui ma Saaremaal olen, on sealgi nii mobiili kui Kõu leviga raskusi. Ma ei tea, kas see on koha eripära, kuid kui mobiiliga 2..3 pulka (7-st) mobiiliga kätte saada, riputades ta kardinapuu külge vms, siis on side stabiilsem kui 1..2 pulgaga (3-st) Kõu. Ja et EMT-l on nüüd EDGE igal pool olemas, siis 100..150 Kb/s ju hädapärast täitsa piisab.

    See 2..3 levipulka mobiiliga tähendab seda, et rääkida põhimõtteliselt ei saa, tuues telefoni peale lähemale, kaob viimanegi levi.

  • Kaupo Kalda

    25.08.2008 22:53:41 | Vasta

    Seda nädalavahetuse-paketti sooviksid paljud, ka meie saaksime oma tiinekad vähema "verega" maale kaasa. Millegipärast tundub, et EE on liiga suur laev mis end selliste detailide jaoks ei kipu keerama. Eks ka seade ole enamike inimeste jaoks kallivõitu kui seda vaid perioodiliselt pruugitakse. Potensiaali oleks asja edasi arendada.

Lisa kommentaar

Loading