Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Krimmis käidud!

Meie Krimmi-reisist kirjutan kindlasti pikemalt ja põhjalikumalt, aga praegu lihtsalt mõned märksõnad.

Seltskond: Leivo, mina, Kati, Jüri, Ode, Kreete, Laura, Ramses.

Sõiduvahend: Bussike ehk Matkaautost renditud Renault Traffic.

Läbitud kilomeetreid: 6400 km. Selle kestel üks purunenud kumm ning mitte ühtegi trahvi ega väljapressitud kohalikku "maksu", millest paljud reisikirjad kirjutavad.

Krimmi iseloomustavad asjad: Must meri (tegelikult sinine, soolane ja soe, veetemperatuur oli pidevalt 24-26 kraadi). Mineviku meenutused (Karl Marxi tänav, rohked Teise maailmasõja mälestusmärgid - nii kujud kui tankid postamentide peal, aga ka see, et igas poes või tanklas võisid sõimata saada - nagu ka meil kunagi). Mäed, mis panid kripeldama põhjaliku trekkingu järele. Retked lastega Suures Kanjonis, koobaslinnas ja kindlustes - hullult palav ja kohati lastele kindlasti raske ja tüütav, aga usun, et ajapikku jääb ka neile meelde nende retkede toredam osa. Ilutulestik igal õhtul. Väga palju muud.

Nii, nüüd hakkan pikemat reisikirja kirjutama, aga sellega läheb kindlasti aega. Leivol oli arvuti ka Krimmis kaasas ja algselt plaanisin, et panen igal õhtul päevasündmused kirja ... aga no kas ma siis viitsisin. Liiga hea oli niisama mõnuleda :)

Lisa kommentaar

Loading