Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Külalissõnajalg

Keegi naabritest oli viinud õue prügikasti kõrvale hiigelsuure sõnajala. Mul hakkas taimest kahju ning tassisin ta üles, mõttega viia ta järgmisel päeval tööle vabale kapinurgale. Kodus meil sellise laialt laotuva taimolendi jaoks vaba pinda ei ole.

Tõstsime sõnajalapoti kodus ajutiselt põrandale, täpselt elutoa ja köögi vahelisele käiguteele, kus ta pool sellest ruumist ära võtab. Ning silmapilk tegi Tiffu endale sõnajala lopsakate maaniulatuvate lehtede alla pesa. Pikutab seal ning aegajalt hüppab varitsusest möödujatele jalgu. Või sabistab käppadega sõnajalalehtedes, mis oma paindlikus paabulinnulisuses ohjeldamatuid mänguvõimalusi pakuvad.

Nii et ma pole juba nädal aega raatsinud seda sõnajalga Tiffult ära võtta ja tööle viia. Vastupidi, panin sõnajalalehtede alla vana T-särgi, et kassil oleks mugavam seal pikutada.

Kommentaarid (2) -

  • gea

    05.11.2008 09:42:31 | Vasta

    mina pidin oma sõnajala ära andma, sest kung fu hakkas neid lehti sööma ja hirmsasti välja oksendama.

  • Kaja

    05.11.2008 10:35:48 | Vasta

    Jah, sõnajalg on mürgine - vähemalt nii väitis mu vanaema (ja lehmad igatahes sõnajalgu ei söönud, ma küll ei tea, kas mürgisuse või teravate lehevarte pärast). Ja Sinu sõnajala-lugu teades jälgisin algul natuke murelikult, mis meie kassid teevad. Tiffu küll aegajalt ahmab mänguhoos sõnajala lehest hammasatega kinni, aga õnneks sülitab lehepuru alati välja.

Lisa kommentaar

Loading