Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Lihtsalt Mariaga

Laupäeva kandvaim sündmus oli ligi kümnekilomeetrine jalutusretk Leitti ning tema tütre Mariaga, kes just täna sai kuu aega vanaks. Kati tuli kah kaasa ning nii me siis kolmekesi ühte väikest inimest jalutasime. Kui mina ühel hetkel kärusanga pihku sain, ei raatsinud seda enam kuidagi ära anda - eks ma tahtsin, et inimesed just mind nooreks emaks arvaksid :) Tegelikult muidugi on tänapäevast kolmerattalist käru lükata lausa lust, ei anna võrreldagi selle jäiga ja manööverdamatu vakstust kobakaga, mis minul Kati sündides oli.

Ilm oli tõeliselt kevadine. Päike paistis näo õhetama ning Maarjamäelt alanud jalutusretke käigus avastasime mitmeid senitundmatuid radu, isegi ühe uue rattatee, mis kulgeb Piritalt Iru sillani.

Õhtul lähen aha Leivo uut ratast imetlema. Kindlasti tuleb siis shampusepudel kodaratesse puruks lüüa, nagu tarbeasjade ristimisel kombeks.

Kommentaarid (3) -

  • Leivo

    09.04.2006 13:56:03 | Vasta

    Tänapäeva šampusepudelid on nii kõvad, et nendega võib kaasaegse jalgratta üsna sodiks pektsa - pudel jääb ikka terveks.
    Aga klaasiga tegime rattale õrnalt kõll külje pihta - see talle meeldis.

  • L@SSIE

    09.04.2006 18:54:03 | Vasta

    Metsa ei või lasta neid, kes puruks löövad pudeleid!

  • Tanel

    09.04.2006 21:51:52 | Vasta

    Hooaeg vist. Veeretasin eelarvele vastava Kalahari 590 Disc'i täna poest koju, vahetasin riided ja läksin tegin kohe ratta mudaseks.

Lisa kommentaar

Loading