Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Lõpuklassi võlud

Kati pikim koolipäev algab kell 8:00 ja lõpeb 16:25.

See on ainult pool tundi lühem kui minu, tööinimese, tööpäev. Ja ehkki ka minul on aegajalt vaja teha kodus ja hilisõhtutel täiendavat tööd, on temal kodust õppimist alati. Huvitegevustest ja trennist ma ei räägigi, ega ka mitte sellest, et ta plaanib endale hankida ka väikest tööotsa rahateenimiseks.

Hea vähemalt, et autokooliga ühele poole sai. Pärast Šotimaalt tagasitulekut tegi Kati ära autokooli sõidu- ja teooriaeksami ja nüüd ootab ees ainult ARK. Autokoolist saab ta järgmisel nädalal oma dokumendid kätte, nii et ehk õnnestub ARKi eksamitega juba septembrikuu jooksul ühele poole saada.

Kommentaarid (2) -

  • v.

    04.09.2009 10:47:27 | Vasta

    Minu 10. klassi pikim päev (esmaspäev) kestis 8.10-17.45. Ja pikkuselt järgmine oli teisipäev, mil tunnid kestsid 8.10-16.45. Aga tänu sellele oli reede lühike, kuue tunniga ja lõppes 13.45. Ja ise ma sinna majandusklassi ju ronisin (ja olen siiani väga rahul selle otsusega). Smile Ma arvan, et noorel inimesel on energiat palju ja sellega saab hakkama.

  • Mari

    05.09.2009 14:22:07 | Vasta

    Mina mäletan ka lõpuklassist seda, et peale pikka koolipäeva ja trenni ma kõigepealt magasin ja siis õppisin poole ööni. Tagantjärgi tundus hirmus, sellel ajal oli see pigem rutiiniks.
    Praegu on mu tööpäev küll lühem kui abiturientide koolipäev (8-16), aga peale seda on veel kool(magistriõpe) ja kaks lasteaiaealist last. Ööpäev on jälle kuidagi lühikeseks jäänud.
    Kui selliseid perioode ei oleks, siis ei saaks arugi kui lihtne on tavarutiinis elada Smile  

Lisa kommentaar

Loading