Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Maailma parim ahjulammutaja

Leivo kodus on neli tulekollet - ahju, pliiti/soemüüri -, millest kahte pole ta minu teada kunagi kasutanud. Ja nii saigi pulmades ühes mängus loositud külaliste vahel välja erinevaid võimalusi ja kohustusi, millest üks kohustus oligi osaleda köögis oleva pliidi ja soemüüri lammutamisel. Sest plaanitava köögiremondi eelduseks on kõigepealt selle ruumiröövli välja saamine.

Aga Leivo vist arvas, et enne ühislammutamist on vaja ikka trenni või lammutamise peaproovi teha :)

Nii saatiski ta mulle õhtul kavala SMSi: "Tule ja vaata, muidu jääb sul mõni asi nägemata."

Nägemata oleks jäänud see, et ta oli testi mõttes lammutanud maha esiku ja väikese toa vahel oleva suure rohelise ahju koos suitsulõõriga!

 

Kommentaarid (3) -

  • marfa

    05.05.2009 22:17:42 | Vasta

    Tere Kaja. Mul on Sulle selline kysimus. Palun ara vasta, kui ei taha voi arvad, et liiga isiklik. Et abielu jah (palju onne ka!), aga kas teil on ka plaanis kunagi pikemaajaliselt kokku kolida? Nt kui lapsed suured? Voi jaabki selline Koit-Hamarik suhe (mis muidu pidavat olema kah yks moodus suhe varskena hoida)?

  • Kaja

    06.05.2009 08:46:22 | Vasta

    Meil on tulevikust nii mitmeid versioone, alates suurest külalislahkest majast äärelinnas ja lõpetades nomaadliku kahekesirändamisega maailmas. Me ise ka ei tea, milline (või hoopis mingi uus, seni peidus olnud) variant neist realiseerub Smile

  • kaur

    10.05.2009 18:07:05 | Vasta

    kaja, kui ise otsustada ei suuda, tee blogis küsitlus. paku variandid välja ja me siis valime Smile

Lisa kommentaar

Loading