Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mäepealse Memme sünnipäev

Mäepealse Memm tähistas täna oma 94. sünnipäeva. Maarjamäel tädi Malle juures, kus ta talviti elab.

Kohal olid kõik Memme lapsed (kolm) ning peaaegu kõik lapselapsed (kuuest viis) ja lapselapselapsed (kaheteistkümnest kaheksa). Ühesõnaga, maja rahvast täis. Ja tädi Mall oli selleks puhuks vist mitu päeva süüa teha vihtunud - tõeline vana aja pidulaud oli. Mitut sorti kartulisalatit, liha, pirukaid, suupisteid... Isegi biskviidist tordipõhjad oli ta ise küpsetanud!

Ja Memm, endal käsi kipsiga kaelas, sundis kõiki "Kungla rahvast" ja "Taadil tare künka peal" laulma. Tema poolest oleks kindlasti veelgi lauldud, aga siiski läks edaspidi rohkem omavahelise jutuajamise ja sündmustevahetamise peale üle. Ega ei suhtle ju omavahel kuigi sageli, ehkki iseenesest lähedased sugulased.

Mina näiteks kuulsin, et TLÜ-s sotsiaaltööd õppiv Annika (minu onutütre Esta tütar)käib praktikal Tallinna Heleni Koolis. Tubli tüdruk. Ning et Oliver (onutütre Margiti 14-aastane poeg) on tõeline autohull ning võimaluse korral käib Tabasalus kihutamas. Ja Margitiga leppisime raudkindlalt kokku, et lähen talle jaanuari alguses külla.

Ma ise unustasin muidugi fotoaparaadi maha, aga kui Karin või tädipoeg Priit pilte saadab, saan siia ehk ka mõne foto üles panna. Näiteks sai pildistatud Memme koos oma lapselapselastega.

 

Kommentaarid (3) -

  • keegi

    11.12.2005 12:22:59 | Vasta

    Huvitav, saan sinu sisekannaetest energiat.

  • Kaja

    11.12.2005 13:31:19 | Vasta

    Väga tore, sest minult ei võta see midagi ära. Pigem annab see kirjutamine kamulle endale uut energiat Smile

  • Helle

    11.12.2005 19:31:39 | Vasta

    Ütlen sama,mis KEEGI siin eespool.Olen Epu tädi. Blogide lugemine on väga kosutav tegevus. Põnev ka, see on nagu teiste akendest sissepiilumine.

Lisa kommentaar

Loading