Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Maja katus

Tänavune ehitusalane suurprojekt on Väljaotsa maja katus. Pildil poseerime katusel mina ja isa, Jüri on all telefoniga pildistamas (see on mobiiliga tehtud foto).

Reedel võtsid isa ja Jüri katuse ühelt poolelt eterniidi maha.

Laupäeval katsid isa, Toomas ja Jüri selle katuse poolenisti kilega ja laudadest ruutudega, mille külge käivad suured plekktahvlid. Osa plekki sai kah pandud.

Pühapäeval katsime isa, mina ja Jüri ülejäänud osa katusest kilega ja laudadest ruutudega. Tahvleid ei hakanud panema - selleks on tugevamat tööjõudu vaja, aga Toomas pidi ära minema: Helen jõudis ühel joonistusvõistlusel esikolmikusse ja tal oli Estonias autasustamine. Nii et kuni järgmise nädalavahetuseni jääb maja välja nägema nii:

Mis mulle aga selle ehitusprojekti juures üldse ei meeldi, on isa muretus katusel turnides. Hommikul alustas ta seal lahtise kannaga toatuvlites (!!!), pärast vahetas kalosside vastu. Mis kah kindlalt jala ümber pole ega midagi. Rääkimata sellest, et ta pidevalt seisab seal julgestuseta ja käed lahti. Lihtsalt kohutav! Ise veel pikki-pikki aastaid ehitusel töödejuhatajana töötanud... Ja minu manitsusi ta muidugi ei kuulanud... Muidugi on ta mul tugev ja osav - AGA IKKAGI!!! (viimane on tsitaat Ode kullavaramust).

Kommentaarid (2) -

  • Karin

    02.06.2008 15:08:38 | Vasta

    Helen ei saanud joonistusvõistlusel mitte kolmandat kohta, vaid oli üks esimesest kolmest, ilma täpsema kohata Smile

  • Kaja

    02.06.2008 15:12:51 | Vasta

    Sorry Smile Parandan tekstis ära.

Lisa kommentaar

Loading