Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Meie koristame teie kodu, teie kiidate meie masinat

Helistati mulle - salastatud numbrilt - ühest firmast, mis testib uut hüpersuper koristusmasinat. Pakuti võimalust, et esmaspäeva õhtul tulevad nad oma imemasinaga, puhastavad mu vaibad ja diivanid ning vastutasuks kommenteerin ma, kuidas see masin ja teenus mulle meeldis.

Tänan, ei. Esiteks olen ma vanamoodne inimene, kellele valmistab ebamugavust mõte võõrast koristajast oma elamises tuulamas. Teiseks pole mu tavaline neljatoaline korter mingi pöörast puhastamist nõudev koristusobjekt. Kolmandaks, ettekujutus endast kuskil imetolmuimeja reklaamis - sest kus mujal seda kommentaari ikka kasutatakse - ei ühti just minu arusaamaga positiivsest avalikkuse orbiidil olemisest.

Umbes nii ma talle vastasingi.

"Aga äkki mõjutab teie otsust see, et kõrvaldatud saavad kõik tolmulestad kuni kahekümne sentimeetri sügavuselt?" tuli viimane puänt muidu täitsa sümpaatselt müügiesindajalt. Küllap oleksin pidanud siis oma kommentaaris ka tolmulestadele tähelepanu juhtima...

Pigem elan edasi koos kõigi oma tolmulestadega. Kuni kahekümne sentimeetri sügavuses.

Kommentaarid (5) -

  • Siiri

    02.08.2006 16:16:59 | Vasta

    Siinkohal meenus mulle, kuidas ma ammu-ammu nõukogudeajal, 16-aastaselt, ostsin omale ilusa sinise plastmassist käekella, millega "sai sukelduda kuni 200 meetri sügavusele". Müüja ütles mulle entusiastliku häälega, et nii sügavale saab sukelduda ja kohe tekkiski tunne, et olen omale saanud midagi väga erilist. Hea, et ma enam 16 pole Smile

  • Age

    02.08.2006 16:24:22 | Vasta

    Aga minu juures nad käisid (vennanaine, va reetur, saatis) ja tegelikult on tegemist (loomulikult!) täiesti tavaliste ukselt-uksele müüginaistega, kes oma ülikallist (minu mälu järgi u 35 tuh) massinat müüvad. No ja sinu kommentaar peaks olema selline, et kas ostad kohe või natukese aja pärast Smile)
    Mina aga professionaalse kretiinina hakkasin huvi pärast peedistama, et kuidas ikka selle firmapoolse garantiiga on, kui miskit juhtub. Seda nad hoolega reklaamisid, et u 10 a ja puha. No ja välja tuli, et garantiid ei anna tootja, vaid Eestis asuv kohalik firma (või oli see lausa FIE) sellesama esitleja isikus. Ning tootja andmeid nad ei anna. No ja pole midagi lihtsamat kui firma kinni panna ja asi ära lõpetada.
    Ei vaidle vastu, et allergikute peres oleks sellel masinal ka teatud mõte sees, aga tavalise inimesena elan leplikult oma tolmulestadega edasi Smile

  • Maila

    02.08.2006 21:09:16 | Vasta

    Minu juures ka käisid, sest telefonimüügijutu järgi jäi mul mulje, et nad reklaamivad teenust. Reklaamlause kõlas umbes, et "olete võitnud tasuta vaiba- või mööblipuhastuse". Noh, mul tõesti vaip tahtis puhastamist. Kohapeal muidugi selgus samuti, et ma oleksin pidanud imemasina kohe ära ostma. Kõva müügiargument oli, et isegi pensionärid ostavad.

    Kui ma parajasti nagu ehitaks 5 miljoni maja ja kaaluksin erinevate tolmuärastussüsteemide eeliseid,  siis ehk oleks ka tehniliste andmete ja garantii küsimustesse süvenenud. Aga, kuna ei ehita ja mul astmaatikust väikelast ka peres ei ole, siis olin küll ajaraiskamise peale tusane.

  • Kaja

    02.08.2006 23:38:43 | Vasta

    Neid muljeid kuulates on mul veel parem meel, et ma sellele pakkumisele ei reageerinud Smile

  • Terje

    03.08.2006 08:57:28 | Vasta

    Sulle satus külll väga helde pakkumine. Mulle pakuti puhastust,aga väideti samas, et ega nad mingi puhastusfirma küll pole ja tervet elamist üle ei tee. Ainult nii natuke, näitamiseks. Aga vaipa meil pole, kahjuks, mida puhastada.

Lisa kommentaar

Loading