Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Meil on Kiire

Möödunud nädal oli erinevate töiste sündmuste rohke.

Sügisseminar. Esinemised kolmel päeval, üks neist Tartus, kuulajate arvuga kuni 170 saalis. Ühisettekanne Evelyniga tuli väga hästi välja, teema kah hea konkreetne. Ja loodan, et süstisime organisatsiooni positiivset usku ühisesse panustamisse (oh, mis pateetiliselt see küll kõlab, aga loodan tõesti nii).

Turunduse kick-off. Väga vajalik üritus meie tiimi sisemise õhkkonna jaoks. Ja lausa üllatavalt lõbus ka, pärast töise osa lõppu. Kuidas me näiteks reklaami tegime - pannes kohustuslikus korras ühte potti Obinitsa leelopäevad, pimekohtingu ja värvipimedatele sobiva ekraanikaitse sülearvutitele... Sest eks meie reklaamid kipuvad ju ka IRL olema mõnigi kord sellised, et "oh, aga paneme selle pakkumise kah veel juurde, ja selle veel ikka ka" :) Ja kuidas me väiksemas ringis saunas maailma ja turundusdivisjoni parandasime...  Ja kui meie tublide tüdrukute tubakond sai magama poole kolme paiku, siis vapraimad olid vaat et järgmise hommikuni üleval ja tulid otse seminarile... Jah, vahetevahel tuleb ikka ka koos kolleegidega juua ja lõbusadi rumalusi teha.

Sest igapäevaelu käib ju ikka nii, et meil kõigil on üks ja sama lemmikloom - meil on kiire. Arutasime, et peaks selle müstilise Kiire lausa ära materialiseerima ja mõnda nõupidamisruumi elama panema - päris lõbus oleks ju ka külalistele teda tutvustada, et näete, meil on siin Kiire...

Eh, ja juba homme on jälle ka minul Kiire...

 

 

 

Lisa kommentaar

Loading