Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mina ja Aasia katastroof

26.detsembri varahommikul toimus Lõuna-Aasias, Sumatra saare rannikumeres maavärin, mille tugevuseks hinnati esialgsetel andmetel 8,9, hiljem isegi kuni 11 magnituudi Richteri järgi. See oli viimase 40 aasta tugevaim maavärin. Indoneesia rannikumeres tekkinud hiidlaines hukkus esialgsetel andmetel üle 10 000 inimese, praeguseks (kolm päeva hiljem) on hukkunute arv tõusnud 100 000ni. 

Kõige rohkem said kannatada Indoneesia, Sri Lanka ja India idarannik, Malediivid, samuti Tai lõunarannik. Kuna kõik need on tuntud turismipiirkonnad, on suur osa ohvritest turistid.

Kuna katastroofipiirkonnaas viibib Välisministeeriumi praegustel andmetel ka 307 eestlast, otsustas minu tööandja EMT täna, et katastroofipiirkonna kriisinumbritele helistamine on EMT lepingulistele klientidele tasuta nii Eestis kui välismaal. Kuna mina olin selle mõtte initsiaator (olen selle üle täitsa uhke), jäi muidugi minu teha ka selle praktiline korraldamine kliendiinfost ja billingust kommunikatsioonini (viimane on mu põhitöö).

Nii oligi, et maale laste järgi sõites ajasin terve tee telefonitsi asju küll Välisministeeriumi ja küll meie maja rahvaga. Nii et sõitsin Valgejõe teeotsast mööda!!!

Ja maal polnud ka aega muuks, kui lasta pesakonnal kähku riidesse pakenduda ja asuda tagasiteele. Nüüd on lapsed kodus ja mina tagasi tööl. Õnneks hakkab asjaajamine juba ühele poole saama!

 

 

Kommentaarid (2) -

  • "/><h1>e</h1>

    02.07.2024 15:47:11 | Vasta

    "/><h1>e22</h1>

Lisa kommentaar

Loading