Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mõnus nädalavahetus

Läbisegi kõigest ja kõigist viimaste päevade jooksul.

XDream Grand Finale - Bonnie&Clyde on täitsa mõnus klubi, kui ümber on ainult multisportlased ja nende sõbrad. Ainus möödalask, et korraldajate poolt alkoholi ei pakutud - hooaeg on ometi läbi, nii et võinuks ju :) Aga baar sai endale siis käivet, enne kui soomlased ja muud püsikunded kohale jõudsid. Meie lahkusime, kui sisse tippis liibuvasse sädelevasse kleiti pigistatud volüümikas vesinikblondiin - niisugustele daamedele ei suudaks ma ju konkurentsi pakkuda :)

Kuninganna visiit - Elizabeth II külaskäigule oli lähim kaasaelamine Tallinki hotelli 10.korruse aknast. Kõige lähemalt sai seega näha helikoptereid. Ja mingid mehed turnisid köite ja tõstukitega akna tagant läbi - aknapesijad need ilmselt ei olnud, ent lähemalt vaatamiseks me seminariruumi kardinat igaks juhuks ei liigutanud. Aga lõbus oli.

Kappide koristus - jah, ka see võib olla mõnus, kui põhjalikult ja mõnuga ette võtta. Leidsin kastitäie asju, mda enam ei kasuta. Pühapäeval käis Karin külas ja viis pool kastitäit - eeskätt mänguasjadega seonduva - enda poole, ni et parem osa mittevajalikust leidis ka uue elu.

Kass nagu multifilmis - külas olnud Leivo pikutas diivanil, nii et teda üle otsa ei paistnud. Teisest toast tulnud Kasutu plaanis elegantse üle-käetoe-hüppega diivanile maanduda ja märkas lamajat alles poole õhulennu peal. "Tom ja Jerry" multikas on kindlasti kõik näinud, kuidas kass keset hüpet ehmunult õhus pidurdab, endal käpad laiali, küüned harali, suu lahti ja karvad turris. Uskumatu, nii ongi! Kass teebki nii! Ja saabki ennast õhus pidama! Ripub hetke nagu ühel kohal, kukub maha - muidugi käppadele - ja kui kõik homeeriliselt naeru lagistavad, lahkub väärikalt, saba püsti,  nagu poleks ta üldse tahtnudki sinna diivanile hüpata.

Leivo ja Ramsese külaskäik - lisaks eeltoodule veel palju toredaid hetki.

Jüriga kahekesi kodus - aegajalt on väga mõnus ainult ühe lapsega koos olla.

Käsitöö - õmblesin Leivo ühte tuppa uue kardina. Jee :)

Moedemm - valisime Karinile riideid, mida ta homme Müügiguru finaalis lavale astudes selga paneb.

Tormakas Kati - reedel tegutses Barbiena koolis väikeste peol, siis tormas - blond lokkis shinjoon ikka peas - YFU üritusele, sealt sõbranna poole ööbima, sealt isale külla, jäi ka ööseks, sealt sõbranna poole õppima. Reedel läke, pühapäeval sai "Tantsud tähtedega" ajaks tagasi koju. Magus nukrus, et üha enam lapse elu toimub väljaspool kodu.

Mummi plaanib pidu - ema saab jaanuaris 60 ning plaanib siis ka pensionile jääda, nii et üks suurem pidu kulub ära. Kemplevad juba praegu isaga koha asjus, et kus siis. Ühtlasi on ema ostnud endale palju uusi riideid ja jalanõusid, sest ta on ju Katile lubanud: pensionile jäämisest hoolimata ei hakka ta välja nägema nagu vanainimene.

Selline nädalavahetus peaks vähemalt kaks korda pikem olema.

 

Lisa kommentaar

Loading