Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mõnus telekommunikatsioon (Singer Vinger ainetel)

Reede õhtul toimus Rock Cafes "Visioonist lahenduseni" õhtusessioon ehk otse öeldes pidu. Esinesid IT- ja telkofirmade endi bändid ja loomulikult tuli siis minna omadele kaasa elama. Hõbedased püksid ja kõrge säärega saapad jalga, Leivol kah rokiõhtuks sobiv riietus - ja siis kohapeal selgus, et enamik oli tulnud otse seminarilt ehk siis mehed olid puha ülikondades :) Õhtu edenedes jõudis küll õnneks kohale üha rohkem meiesuguseid ainult peole tulijaid, kes siis ka vastavalt riides olid - aga kui ka oleks enamik ülikondades olnud, oleks ikka äge olnud, sest pidu tõmbas kiiresti käima. Jah, pole paremat peokäivitajat kui omad inimesed laval :)

Ja ega need lavalolijad -bändid Elisast, Skype´ist, Regiost, Elionist/EMT-st, Swedbankist, Microsoftist, Ericssonist, Webmediast ja MicroLinkist - ei tõmmanud rahvast käima mitte ainult sellega, et nad omadf olid. Tõesti oli tegu üllatavalt heade muusikutega! Väärisid 101% oma fännide kaasakarjumist, näpuviskamist, kukilistumist, laual rokkimist ja kõike muud.

EMt/Elioni bänd, Jüri K muidugi lauljarollis, pälvis oma esitusest vast suurima menu töötlusega Singer-Vingeri "Massikommunikatsioonist" - lauluga "Telekommunikatsioon". Fännide kisa tugevus sai küll kolmandad detsibellid (kõige kõvemini jõudsid karjuda vist Webmedia fännid), kuid muidugi olid võitjad kõik. Eeskätt muidugi publik, kes sai suurepärase õhtu!

 

Lisa kommentaar

Loading