Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mööbelduspäev

Reedel saime Mööblimajast kätte Odele ja Katile tellitud voodid, nii et läks suuremaks mööbeldamiseks. Enne veel küll tassimiseks, sest olin kergemeelselt tellinud transpordi ainult majaukseni, mitte ülestassimisega. Aga need voodite pehmed osad olid ikka neetult rasked! Eriti siis, kui algul tundus, et need liftigi ei mahu... Õnneks siiski mahtusid, kui suurest kohmakast pakkematerjalist välja koorida ning puitosad eraldi üles viia. Aga siiski saime Jüri ja Katiga kõvasti tirida. Ning Ode oli puitosi üleval vastu võtmas ning esikust edasi paigutamas, et need edaspidistel töödel käepärast oleksid, aga siiski jalgu ei jääks.

Ja ega nende kokkupaneminegi just kerge ei olnud. Poes ei olnud me arugi saanud, et voodite alla käib ka kast ja vedrusüsteem madratsi ülestõstmiseks, nii et see oli kokkupanemise eel tõeline üllatus. Jüri voodile oli nimelt juurde kirjutatud "kastiga", neile kahele aga mitte.

Ohh - mööbli kokkupanemise eel tuli ju kõigepealt vana mööbel lahti lahutada, et tuppa ruumi saada. Kati voodi viskasime täiesti välja, Ode oma (mis tegelikult on pool kunagisest narist) viime aga maale, kus ta saab taaskohtuda oma teise poolega.

Lõpetasime pool üksteist õhtul ja mina igatahes olin täiesti väsinud.

Lisa kommentaar

Loading