Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Mõõdetav kasu Facebookist

xdream08talv1Kui mõni turundusguru kriitiliselt küsib: "Ja mis on Facebookis olemise mõõdetav kasu?", siis minul on nüüd vastus valmis: kotitäis Powerbari tooteid.

Nimelt vedas mul Hawaii Expressi Facebooki fännilehe loosis, kus fänne kutsuti üles postitama pilte asjadest, mida nad on HE-st ostnud. Mul on HE-st soetatud träni päris palju, nii et pildivalik oli lai. Valisin pildi talviselt Xdreamilt, kus mul jalas HE-st pärit tuulekindlad liibukad (ja spordipesu tegelikult ka, aga seda pole pildil näha :)

Ning postitatud 320 fännipildi seast tõmbas Fortuuna lisaauhinna loosimisel loosikastist välja just minu pildi!

Pessimist ütleks ehk, et näh, napilt läks mööda peavõit, suusareis Alpidesse… aga minul kui optimistil teevad ka sellised saavutused tuju ütlemata rõõmsaks ja päeva helgeks.

Ning võitjad on ka mu Xdreami tiimikaaslased ning armas abikaasa, kel pole nüüd mõnda aega vaja poodi Powerbari ostma minna :)

Aga mis kasu saab sellest Hawaii Express? Ma olen jätkuvalt heameelega nende fänn  ja jätan raha rõõmuga nende poodi. Nende Facebooki fännileht meeldib mulle niikuinii, nii oma sisu kui ättituudi pärast.

Lisa kommentaar

Loading