Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Nädala tegemised

Laupäeval tegime Eveliniga pikema tiiru ja täna on täitsa tunda, et jalad on all. Valusad ei ole, aga olemasolust annavad märku küll.
***
Käisin ööklubis Marat - mitte küll ööklubi ajal, vaid viisakalt õhtul kell 18:30 alanud pidulikul üritusel. Aga ikkagi ööklubis - ei mäletagi, millal viimati sai sellises kohas oldud :) Polnud ma ka kahekümnesena suurem asi ööklubitaja, nüüd muidugi veel vähem.
***
Veel üks külaskäik - IT Kolledzhi peatselt avatavas majas. Kui ilus, ja veel milline vaade raamatukogu kõrval olevalt rõdult Nõmme metsale ja suusahüppetornile...! Hakka või infotehnoloogiat õppima selle nimel, et sinna sagedamini asja oleks :)
***
Tallinna Ülikoolis õpetan jälle - tegelikult juba ammu, kursus saab järgmisel nädalal juba läbi. Taas kord olen kinnitust saanud, et magistrantidele on meeldiv lugeda.
***
Kass saab uusirohtu- pastat. On ikka võitlus küll, et talle seda suhu ajada! Proovisin olla oma arust kaval ja määrida pastaports kassi käpale, eeldades, et korralik kiisu ennast puhtaks lakkudes vabatahtlikult ussirohu sisse manustaks. Asi lõppes sellega, et pasta sai määritud ühtlase kihina voodikattele - kass lihtsalt nühkis käpa sinna vastu puhtaks.
***
Käisime Kariniga shoppamas. Mina ostsin endale uue mantli, ja Karin ka. Õigemini küll niipidi, et enne otsustas Karin ja siis mina ka. Ja siis ostsin ma Kariniga shoppamise tähe all endale ka uued teksad - eelmised kippusidki 2,5 aasta tiheda kandmise järel jalga ära lagunema.

Kommentaarid (5) -

  • Gea

    02.03.2008 19:01:06 | Vasta

    pastatuubi ots tuleb suunurgast sisse suruda ja pigistada, nii et pasta keele peale valguks, siis s66b kenasti 2ra k6ik Smile

  • Kriss

    02.03.2008 22:01:40 | Vasta

    Vähemasti koertele olen ussirohtu andnud nõnda, et tuub suunurgast sisse, kogu mögin suhu ja siis silitad kurgualust, kuni alla neelab. Äkki tekitab kassidel ka see kurgualuse käppimine neelamisrefleksiSmile

  • Kaja

    03.03.2008 12:50:14 | Vasta

    Aitäh, see suunurga-mõte tundub väga hea. Meie proovisime ikka nii, et suu lahti ja otse kurku Smile

  • Tiina

    03.03.2008 20:16:22 | Vasta

    IT Kolledži uus maja on juba semestri algusest saadik lahti. Olen siin sage külaline Smile Aga kuna ma käin koolis õhtuti, siis vaatest ei tea ma suurt midagi - nii pime on, et lihtsalt ei näe Smile)

  • Rea

    04.03.2008 15:07:07 | Vasta

    ussirohutabletiga pole ka suurt raskust, lükkad suhu ja hoiad lõuad kassil nii kaua koos kuni neelab, ei mingit pudrutamist...

Lisa kommentaar

Loading