Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Naistekas

Siiri võttis initsiatiivi ja kutsus kokku endiste ja praeguste kolleegide naisteõhtu. Muidugi oli see keeruline ettevõtmine, sest me kõik oleme ju nii hõivatud mutid, et ühist vaba õhtut tundus vahepeal juba võimatu leida :) Aga siiski läks õnneks.

Õhtul kihutasin töölt koju ja lükkasin oma maailma kiireima koogi (Juubeli tordipulber+kohupiim) ahju. Poole tunni pärast rändas ahjukuum kook autosse, võtsin auto peale Anneli ning maandusime ainult väikese hilinemisega Siiri ilusas armsas kodus.

No kõigepealt tuli muidugi imestada, kui palju Siiri ja Leitti lapsed on kasvanud. (See on see teiste inimeste laste fenomen - kasvavad suureks nagu mühin. Enda lapsed, tundub, ei kasva kuidagi :)

Ohtralt südamest tulevat naiselikku klatshi  töö ja inimeste üle. Aga heatahtlikult, sest me ei ole õelad.

Palju juttu reisidest, sest see teema on meile kõigile südamelähedane. Ja sellega seoses "Minu...." raamatusarjast, mida me fänname (kui ehk Tai-raamat kõrvale jätta).

Lõpu eel seltsis meiega ka Kati, kes tegi ettekandja-proovipäeva Paadis, tuues seltskonda ka gümnasistineiu teemasid ja maailmavaadet. Ning loomulikult andsid oma panuse selstskonna rikastamisse ka meiega olnud kolmeaastased printsessid.

Kommentaarid (7) -

  • Eppppp

    13.05.2009 15:45:05 | Vasta

    Haa Smile

  • Liina

    14.05.2009 16:17:17 | Vasta

    Miks Tai-raamat kõrvale jätta? Olen lugenud Ameerika ja Argentiina raamatut ning mõtlesin just, et kas lugeda Taid või Moldovat Laughing Niiet puhta enesekasu eesmärgil uurin maad Smile

  • Kaja

    14.05.2009 17:00:51 | Vasta

    Eks arvamused on subjektiivsed - meile ei meeldinud "Minu Tai" eeskätt sellepärast, et keskendus pealkirja esimesele sõnale ehk kirjutajale endale, Tai asemel võinuks aga pealkirjas (kui nüüd hinnangus lauaga lööma hakata) enamvähem olla mistahes suvaline riik.  
    Ja eks see Tai-raamatu jänkusabaga sekssubjektiks olemise kultus on ka maitseasi, lihtsalt minu maitse see ei ole...
    Meie seltskonna lemmikud olid võrdselt Moldova, Argentina, Alaska, Pariis (kõik ei olnud küll kõiki lugenud). Islandit ei olnud lugenud veel keegi, mõlemad Ameerikad tunnistasime sarja eneseavastamiseks-suunaotsinguks, Hispaania pälvis hinde "päris hea". Vist sai nüüd kõik üles loetud Smile

  • Liina

    15.05.2009 09:04:00 | Vasta

    Oi, Hispaaniat olen ka lugenud, ununes.

    Suur tänu, Marje ja Kaja. Jätan Tai vist tõesti hetkel riiulile - ausaltöeldes ega ma eriti aru ei saa, millega see autor tegeleb - hetkel on jälle mingi intervjuu üleval mingitest jänestest temaga? Lugema ei kisu kuidagi.

  • CV

    15.05.2009 13:14:58 | Vasta

    Nii palju kui on inimesi - nii palju on ka maitseid. Mulle meedis "Minu Tai". Teistmoodi kui teised ja julgus olla iseendana. See on nagu kardinate vahelt hoopis teistsugusesse ellu pilguheit. Täiesti uus ja ootamatu ja teistmoodi kui enda elu. Minu Moldova on jällegi see, mille ma jätaksin riiulisse. Nii negatiivne ning jätab riigi kui sellise üldse tutvustamata. Ja noh, Alaska on lihtsalt lemmik. Nii aus ja otsekohene.

  • Anna

    15.05.2009 14:52:15 | Vasta

    Ma kaitseks siin Minu Moldovat, kuidas ta siis riigi tutvustamata jätab? Ei jäta ju. Aus kirjeldus sealsetest oludest, ja natuke kurb (või ka palju kurb), kuidas inimesed maalt jalga lasevad.. Aga eile ma hääletasin kohe mitu korda Moldova laulu poolt, see oli väga rõõmus, värske, uhke oma juurte üle ja autentne, mulle andis see laul lootust, et asjad seal maal saavad korda (Aga see oleks neile ilmselt majanduslik katastroof, kui nad homme võidaks! Loodan, et Norra võidaks, ja Eesti ning Moldova laulud oleks teisel-kolmandal.)

    Minu-sarja juurde tulles, minu lemmikud veel on kindlasti Alaska ja siis ka Ameerikad. Jah, mõlemaid võib nimetada eneseotsinguteks, ja see on hea. Taid lugesin ja Hispaaniat ja Argentinat ka, ma ei oska öeldagi, kõik nad on ausad ja erinevad, aga päris lemmikuteks ei kujunenud.

  • Eppppp

    15.05.2009 21:40:59 | Vasta

    Jah, Moldova poolt panin oma rahakoti minagi eile mängu!
    (Ja Norra eest ka.)
    Igatahes tore lugeda, kuidas Minu-sari jutuainet pakub. Smile

Lisa kommentaar

Loading