Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Natuke ajalugu: liba-Dpäev

Viimasel ajal on hakatud rääkima krooni devalveerimisohust. Mis seal salata, vaatasin minagi selle kartuses oma pikaajalised finantsid üle ja tuvastasin, et suurim oht ähvardaks minu kõige olulisemat: laste kogumiskindlustust. Uurin pisitasa võimalusi, kas ja kuidas saaks seda devalvatsiooniriski eest kaitsta.

Aga eelmine nädalavahetus tõestas taas, et Eestis on kaks täiesti eraldatud kogukonda: eestlased ja venelased. Vähemalt minu jaoks. Mul polnud õrna aimugi vene kogukonnas möllavast rahavahetuspaanikast, kus inimesed tormasid 26.-27.novembri vahel väidetavalt toimuva devalvatsiooni hirmus kroone eurodeks või mistahes valuutaks vahetama. D-paanika saanud alguse Öise Vahtkonna kodulehelt.

Nojah, poes käies nägin pikka saba Tavidi luugi ees, kui järele mõelda. Mõtlesin seda vaadates aga, et küllap on päikesereiside hooaeg tormiliselt lahti läinud. Ja kui vastaskorteri-venelanna liftis krooni hävimisest ohkis, olin teemapüstitusest küll mõnevõrra üllatunud, aga arvasin selle ajalehtede mõjuks (äsja oli Äripäevas ju suur D-päeva esikülg, küllap kirjutati sellest siis ka vene lehtedes)...

Aga näe, mis välja tuli. Kolmandik Tallinna elanikkonnast mõtleb millestki, millest mina halligi ei tea. Nende info tuleb kuskilt mujalt, millest mina midagi ei tea.

Kommentaarid (1) -

  • Tanza

    27.11.2007 11:24:47 | Vasta

    Rindeteated: eile lõunaajal oli Sikupilli keskuse valuutavahetuse järjekorras umbes 10+ inimest. Täna kella 10 paiku 3 inimest, kellest 2 olid kõikide väliste tunnuste alusel põhjanaabrid.

Lisa kommentaar

Loading