Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Need depressiivsed Eesti kaljuseinad

Plaanisime Leivoga, et lähme täna Astangule ronima. Paar inimest pidi veel tulema, kes uusi kaljususse või muud varustust proovima.

Tee Astangule on teadagi milline: auklik, prügimägede ja kivikuhjade vahelt ja ümbruses, mida suvine roheluski eriti maaliliseks ei muuda.

Ja rohelise vetikakihiga kaetud haisvatest veekogudest kerkivad paksud sääsepilved. Võibolla on viimane küll ainult mu kujutlus, kuid sõltumata sellest on rammusaid ja vihaseid sääski seal mustmiljon.

Ja keegi on kaljualusele müürile lärtsatanud laia räpaka laigu ebamäärast hallikassinist värvi.

Ja müürikivide vahel on märg savi- või mis iganes muu ligane ollus.

Tonksisime natuke aega näpuga müüri, laksisime sääski ja kummagi näost ei kiiranud erilist entusiasmi. Ühel hetkel vaatasime üksteisele otsa, tunnistasime vastastikust vissis ilmet ja pahvatasime üksmeelselt naerma.

Ja sõitsime lihtsalt tagasi, hinges igatsus Slovakkia või Krimmi päikesesoojade puhaste kaljuseinte järele.

Kommentaarid (2) -

  • Kaur

    21.07.2008 21:56:00 | Vasta

    Oled sina vast üks virisk tüdruk!

    Kevadel TeemeÄra ajal puhastasin õdusat platsikest seinast veidi vasakul, kahe toreda tiigikese vahel. Lisaks ehitus- ja peoprahile leidsin päris sealt palju kasutatud kondoome.

    Nii et - hulk naiste- või meesterahvaid on selle paiga tunnistanud nii kauniks, et seal võib kallimale anduda. Ja nüüd teil ei sobi isegi seinast üles ronida... Häh!

  • Kaja

    21.07.2008 22:59:56 | Vasta

    Smile))

Lisa kommentaar

Loading