Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Neli head uut asja, mille üle mul on hea meel

Uus hea koostööpartner. Alustasime koostööd suhtekorraldusagentuuriga JLS ja juba praegu on tunne, nagu oleks töiselt uus hingamine. Sest seoses Telekomi osatähtsusega kasvuga tuleb sealt tööd juurde ja ma olin juba tõesti ummikus. Isegi EMT asjadega, kus valdavalt olime tegutsenud mõistlikul 80:20 printsiibil (20% pingutust annab 80% tulemusest, ülejäänud 20% saavutamiseks tuleb teha 80% tööd): vähehaaval kippus ka seal pingutuse ja tulemuse suhe juba 30:70 või isegi 40:60 muutuma. Nii meedia kui turg segmenteeruvad, telkovaldkonna "seksikus" väheneb ja väikest siplemist on üha rohkem. Pealegi: värske vaade on alati igale asjale kasuks.

Uus pruunivärviline elu. Algul, kui juuksed pähklipruuniks värvisin, tundus see endale väga võõras ning mõtlesin järgmisel korral vana hea kartulikarva sisse tehtud valgetriibulise peale tagasi minna. Aga siis harjusin ära ja hakkas meeldima. Nüüd on mul ka pruunide raamidega prillid. Pruunid kingad ja pruun seelik olid juba enne, vastu kevadet ostsin pruuni mantli ka. Ja piimashokolaad on ka pruun :)

Suhted eksiga uuel tasemel. Pärast aastatagust varajagamistüli mõtlesin tast hulk aega nii halvasti kui üldse võis. Nüüd oleme taas nii kaugele jõudnud, et räägime ühiselt laste sünnipäevakinkidest ja muudest meid igavesti siduma jäävatest, see tähendab lastega seotud asjadest. Ja ma loodan, et tema jurist lõpuks ka mingi lahenduse välja pakub, siis saab ka see asi ühele poole.

Uus kass. Õigem oleks küll öelda "teine kass", sest ega me "vana" siis ära ei visanud. Kisti on jätkuvalt armas ja kanname hoolt, et ta ka Tiffany majas olles ennast armastatu ja imetletuna tunneks. Aga Tiffany on selline... Mäepealse Memm oleks vist öelnud, et "süda läheb kohe haledaks, kui teist vaatad". Haledaks siis selles mõttes, et ta on nii liigutavalt armas, et pisar tuleb vägisi silmanurka tema mängimist või isegi magamist vaadates.

Ja ka kõik endised head asjad on alles. Selle üle on kõige parem meel.

Lisa kommentaar

Loading