Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Nii palju lund

Nüüd on küll kõik minu ilmasoovid täitunud: alates eile õhtupoolikust sadas ka Põhja-Eestis paksu laia lund.

Muidugi olid kõik autojuhid unustanud, et Baltikum ja sealhulgas Eesti on siiski lähemal Põhjamaadele kui pehmete talvedega Kesk-Euroopale, nii et Tallinna autojuhtide enamik oli minetanud igasuguse lumes ja libedal sõitmise kogemuse. Tundus, et igaks juhuks sõideti liiklusvoos esimese käiguga (autode rattad aina kaapisid ringi) ning kui oli vaja pidurdada, ehmatas vist jala all pidurit väristav ABS, nii et pidurdamine toimus pideva jõnksutamisega. Kulgesin koju kolmveerand tundi tavalise ca 20 minuti asemel :)

Õhtul läksin jalgsi Kristiine Keskusse - läbi langeva lume oli ilus jalutada. Pealegi, 20+20 minuti esimeses pulsitsoonis "treeningut" nagu maast leitud :)

Ja praegu on akna taga roosade servadega pildved. Talv nagu päris...

Kommentaarid (1) -

  • Age

    22.12.2009 10:54:42 | Vasta

    Läksin eile suure vaimustusega Harku metsa suusatama. Esimest korda selle aasta jooksul. Ja pidin peaaegu ära surema - eks katsu uisusuuskadega 20-sendi paksuses lahtises lumes edasi liikuda.

    Aga ma ei olnud ainukene hull - kusagil poole ringi peal läksid minust kui postist mööda kolm kutti. Ja viimase poisi dressiselja peale oli kirjutatud xDream... Smile))

Lisa kommentaar

Loading