Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Niisugune nädal

Lõppenud töönädal möödus suuresti Rate tähe all. Ei, ma ei teinud sinna kontot ega pühendunud feimi kogumisele - lihtsalt mu tööandja ostis nimetet portaali (õigemini selle enamusosaluse) ära. Mis mulle tähendas muidugi kiireid ja pikki tööpäevi asja väljatoomisel ja ettevalmistamisel.

Siiski jõudsin käia ka Pedasel toimunud seminaril. Kena koht, tahaks sinna suvelgi tagasi minna - kuigi sealkandis tuleb ikka pidevalt mõttesse õlireostus ja surnud linnud. Nõva ju sealsamas.

Ja reedel tegin ära I järgu matkatreeneri kvalifikatsioonieksami teooriaosa. Biomeditsiin oma valgusünteesi, VO2max-i ja ATP hüdrolüüsiga pole just mu tugevaim külg, nii et eksami üldainete blokk oli ikka paras peamurdmine. See-eest teine pool, matkale spetsialiseeritud osa, läks ludinal. Kahe nädala pärast on siis ka praktilised ülesanded.

Ega mul väga selget nägemust pole, mis ma selle kvalifikatsiooniga peale hakkan. Noh, saab laste seikluslikumate klassiekskursioonide juures paberitega saatjaks olla ning EOK väljaantavast Europassist tõuseb ehk kasu Euroopa mägimarsruutidel, kasvõi hüttides soodustuste lunimisel.

Kahel õhtul käisime Kati ja Odega Merimetsa teel jooksmas. Mõlemal korral umbes 4 km, vahepeal kõndides. Eriti Ode on sügisega võrreldes kiiremaks ja vastupidavamaks läinud - jajaa, EOK matkatreeneri õpikuski oli ju, et lastel ületab kasvamine treenituse efekti ehk siis suuremaks saades lapsed lihtsalt jaksavad rohkem, isegi kui ei treeni. No aga meie ikka suusatamise kah talvel päris palju.

Lisa kommentaar

Loading