Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Ode sünnipäev seiklusrajal

Ode sünnipäeva tähistasime tema sõprade-sugulaste ringis Nõmme seiklusrajal. Pildil tegeleb Ode puulatvade lähistel köielkõnniga.

Väga vahva oli. Harukordne oli ka see, et pea kõik kutsutud olid kohal - puudus ainult sõbranna Helena, kes oli sõitnud perega maale. Kokku 24 inimest.

Aitäh Leivole, kes tegi palju pilte. Jüri tegi ka, aga tema omad on veel fotoaparaadi sees.

Alla-140-sentimeetrised tegid läbi kolm esimest rada, edaspidi muutusid kinnivõtmiskohad nende jaoks liiga kõrgeks. Pikemad turnisid vapralt läbi kõik viis, ehkki kisa, kiljumist ja kartmist oli nii mõnelgi kohal. Mustal rajal sai ise valida kolme pikkuse ja raskusastme vahel ja muidugi pean nina püsti ajama, et tegin selle kõige raskema variandi :) Kihvt oli! Aga minu lemmik-atraktsioon oli hoopiski neljandal rajal, kus köiega tuli Tarzani kombel platvormilt alla hüpata.

Kõige pisem kolm rada läbinu meie seltskonnast oli Helen, kes on 4 aastat ja 9 kuud vana.

Ja seikluspargi pidajail palun kiita sünnipäevalast ja seikluspargis sünnipäeva tähistamise idee autorit Odet: vähemalt pooled külalised lubasid kindlasti tagasi tulla. Hakati juba plaanima isegi klassiekskursiooni :)

Kommentaarid (2) -

  • Terje

    24.09.2006 18:26:02 | Vasta

    Kas te nii suurele grupile saite olulise hinnasoodustuse? Muidu ikka üpris soolase hinnaga meelelahutus. Või on see esimene reklaamkirjutis su blogis Smile

  • Kaja

    25.09.2006 09:04:38 | Vasta

    Saime küll hinnasoodustuse - Künnapi Alpinsimklubi liikmena suurema kui tavakodanik. Tavakodanikul on grupisoodustus -15%.
    Aga jah, isegi hinnasoodustusega oli tegu ikka soolase hinnaga. Tõttöelda olin arvestanud, et nagu tavaliselt, tulevad kutsutud klassikaaslastest kohale umbes pooled ;)

Pingbacks and trackbacks (1)+

Lisa kommentaar

Loading