Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Oi ma nüüd hakkan ilusaks

Lähenev sünnipäev paneb vist iga naisterahva oma vanuse peale mõtlema. Mind küll, sest mõni aeg tagasi tellisin Hansapanga krediitkaardiga kogunenud punktide eest endale igavese nooruse imekreemi, Christian Bergmani Dermyn Active seerumi. Mida iganes see tähendab.

Reklaam igatahes ütleb, et nimetatud seerum:
Suurendab naha elastsust
▪ Tugevdab nahka ja muudab selle pringiks
▪ Annab nahale õrna ning nooruslikult värske jume
Selle seerumi kasutamisel taastub näonaha pingsus ning erksus samamoodi nagu nahapingulduse protseduuri järel. Kliinilised uuringud näitavad, et 8 inimesel 10-st saavutatakse nähtavad tulemused kõigest 45 minutiga.

Eile sain selle imekreemi ka postkontorist kätte. Eks varsti on siis näha uut, noorenenud ja üldse imekaunistunud mind.

Sest mis seal salata: kui näohooldustarvetesse on aastakümnete jooksul kuulunud vaid seep ja vesi, tuul ja päike, viimastel aastatel ka Puhta Looduse sarja meekreem, siis 38-aastaselt on see pikaajaline hoolimatus näonahal ikka väga selgelt näha. Eriti räägitakse viimasel ajal päikese kahjulikkusest - ja seda on mu ellu kuulunud palju.

Samas aga - ma ei raatsiks tagantjärelegi loobuda lapsepõlvisest kestendavast ninaotsast, neiuea pähkelpruunidest põskedest, kõrgmägede külmalt hõõguvas ultraviolettkiirguses mustjaks parkunud näost ning kõigist neist muretutest aastatest lihtsalt selle nimel, et praegu pisut kobedam välja näha. Rõhutan - PISUT kobedam, sest tõelist noorust ei asenda mitte miski.

Küll aga olen ma valmis oma praeguses eas juba kreemidega katsetusi alustama, sest päris ükskõikne ma oma välimuse suhtes ju ei ole. Kaugeltki mitte :)

Lisa kommentaar

Loading