Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Oled põllule maja ehitanud, siis prügiveoks enam raha ei jätku?

Pühapäeval Katiga rulluisutamas Kasemetsa-Kiisa teel.

Autotee kõrval on suur mägi kilekotistatud prügi - ilmselt on seal olnud Teeme Ära! lipujaam ja kõike kokkukorjatut pole jõutud veel prügimäele transportida.

Üks auto teise järel peatub hunniku kõrval.

Vene keeles sõnelev paarike (sõnelust oli rattateelegi kuulda) teeb Opeli pakiruumi lahti ja hakkab hunniku kõrvale laduma katkisi eterniiditahvleid.

Vanemapoolne kiilanev meesterahvas tõstab juhiistme kõrvalt välja prügikastisuuruse koti ja sõidab kiiresti minema.

Kaks noormeest laovad järelkärult maha terve hunniku suuri musta värvi prügikotte.

Seda kõike kahe edasitagasi tiiru ajal neil hetkedel, kui meie prügikuhja läheduses viibisime.

Kui järelkäru-mehed olid tõenäoliselt viimased Teeme Ära! veomeeskonnad, siis kahte esimest selles küll kahtlustada ei saanud.

Kommentaarid (4) -

  • pirtsu

    05.05.2008 12:34:16 | Vasta

    Teeme ära kampaania prügikotid olid punased, sinised, kollased (läbipaistvad). Loeti enne sõnad peale, et enda musti kilekotte ei tohi võtta kaasa. ses mõttes, natuke olen skeptiline nende viimaste osas ka.
    aga oleks ikka paras ettevõtmine järelkärule oma prügi panna ja siis kusagile ära sokutada.

  • laborihiir

    05.05.2008 22:55:27 | Vasta

    sinnasamma kanti veel pühapäeva hilisõhtulgi prügi. Arutasime mööda rullides, et väga hea võimaluse on vald elanikele andnud... Aga prügilasu oli tõesti tohutu.

  • koristaja

    06.05.2008 11:25:22 | Vasta

    Kuna osades piirkondades said üpris kiiresti otsa läbipaistvad, kollased ja punased kotid, siis meie piirkonnas käidi poest musti suuri kotte ostmas. Seega võisid need olla ka Teeme ära tegijad, kuigi jah, eks selliseid, kes oma kodust prügi tõid, võis ka olla.

  • Ek

    13.05.2008 11:09:40 | Vasta

    Ma tahaks näha näost näkku mõnda sellist inimest, kes avalikult tunnistaks , jah sada krooni prügiveo eest kuus on minu jaoks palju, parem viin oma s*ta ja sodi metsa. Krt, kui see raha on sinu jaoks suur, siis sa ei jõuagi niipalju asju osta, et nende utiliseerimiseks üle saja krooni kulub!

Lisa kommentaar

Loading