Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Õpetaja ja õppejõud

Jätkan ka tänavu oma õpetaja ja õppejõu karjääri. Kui seda nüüd karjääriks nimetada, pigem siiski hobi.

Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis, oma laste koolis, annan 11. klassidel valikainena suhtekorraldust. Või õigemini sissejuhatust suhtekorraldusse, sest kooliõpilastega väga sügavuti minna ei saa. Peaasi, et nad vajalikes kategooriates mõelda oskaksid ning minu eesmärk on, et nad edasises elus, sõltumata õpitavast erialast ja ametist, oma töiste suhete korraldamisega hästi toime tuleksid.

Ülikoolitasemel on praegu üleval neli loengut EBSis.

Päevad muudab see muidugi pikaks ja pingeliseks. Koolis on tund neljapäeva hommikul kell 8, ülikoolis pool kuus õhtul. Oma tööpäev niikuinii.

Aga mulle meeldib. On tõeliselt huvitav püüda anda oma armastatud valdkonda edasi inimestele, kellel sellega varasemat kokkupuudet ei ole. Ja võibolla esialgu erilist huvigi mitte.

Erinevatel aastatel on loengusarja kogemused 21.Koolis ja TLÜ-s ning üksikud loengud TTÜs ja Audenteses. Alati on olnud huvitav. Ja väsitav. Nii et igal aastal mõtlen, et järgmisel aastal enam ei-ei-ei. Aga ikka lähen, kui kutsutakse.

Kommentaarid (3) -

  • kajakas

    21.09.2006 19:00:37 | Vasta

    oo, siis me oleme nö kolleegid isegi olnud. Aga võibolla jäi sinu töö minu koolis just viimase kolme lapsega-kodus-aasta sisse Smile

  • Kaja

    21.09.2006 19:15:30 | Vasta

    Jutt käib ilmselt 21.Koolist? Seal oli meedia valikaineks ja mina selle õpetajaks kolm ja kaks aastat tagasi. Nii et jah, täpselt selle aja sees.

  • kajakas

    21.09.2006 21:08:48 | Vasta

    just nõnda ma kahtlustasingi Smile

Lisa kommentaar

Loading