Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Orkut pole mingi elu, hoopis Facebook on :)

Rootsis käies ja muu maailma korporatsioonikolleegidega uuest meediast rääkides ilmnes, et enamik neist omab kontot Facebookis. Orkutis - mitte ükski (või siis nad ei tunnistanud seda :). Tuli kohe meelde, et Kati rääkis Moldovast euronoorte ürituselt tulles sama - kogu muu Euroopa on Facebookis, Orkut on eestlaste (ja brasiillaste) pärusmaa.

No nii, tegin siis minagi endale konto Facebooki. Üllatavalt palju tuttavaid on ka Eestist seal!

Mängin nüüd sellega natuke. Kardetavasti jääb see küll varsti üsna samasugusesse varjusurma kui mu Orkuti konto (lihtsalt ei jõua peegeldada oma elu internetti mitmes kohas korraga ja blogist on saanud mu põhikanal), kuid proovime. Ikkagi taas üks oma nurgake virtuaalmaailma päikse all.

Kommentaarid (1) -

  • Jaan

    06.12.2008 14:27:45 | Vasta

    Rääkisin samal teemal eelmisel nädalal Turunduse seminaril. Tõepoolest, Orkut on võrdlemisi marginaalne nähtus, kus on 52% brasiillasi, ülejäänud on enamuses hindud. Eestlasi on seal väidetavalt sama palju kui afgaane Smile.
    Kasutajaskonnad on ka täiesti erinevad: Orkutis on 80% kasutajatest 18-25 aastat vana. Facebookis agarõhuv enamus 25+. Kusjuures MySpace'is on veegi vanemad inimesed.

Lisa kommentaar

Loading