Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Pääsküla rabajooks

Pühapäeva hommikul tundus tulevat esimene tõeliselt soe kevadpäev. Suurepärane, sest kell üksteist algas Pääsküla 65. rabajooks. Suurepärane üritus, ka selle tõttu, et osavõtt on täiesti tasuta. Nii olingi stardis koos kõigi laste ja Mammuga ning meiega oli kaasas ka Ode sõbranna Hanna. Leivo (kes koos oma lastega kah loomulikult kohal oli) tegi meist ka pilti. Siin siis mina, Ode, Hanna ja Kati.

Raja pikkus on 6,3 kilomeetrit ning seda võib läbida nii joostes, kepikõndides või ka lihtsalt jalutades. Ja rahvast oligi igat masti. Teadaolevalt vanim rajale mineja oli 80-aastane papi, kellega tehti enne starti ka väike intervjuu, aga ka teisi hallide habemetega vintskeid vanamehi oli rajal küll ja küll. Ja muidugi ka lapsi! Kati nägi ilmselt noorimat rajaläbijat, kes magas kärus, mida tema sportlik isa jooksujalu lükkas.

Muidugi nägi palju tuttavaid, ka neid, keda tavaliselt harjunud kohtama mujal kui spordiüritustel.

Mõnus jooks oli ja minul on nüüd jalad ikka haiged ka.

Kommentaarid (4) -

  • kaur

    24.04.2006 12:26:26 | Vasta

    mul esimene kord sel kevadel joosta - jalad täna päris kanged, trepist alla saada on keeruline Smile a muidu oli tore üritus, suur aitäh korraldajatele! titekärutajaid oli minu arust päris mitu.

  • Oliver

    24.04.2006 22:45:43 | Vasta

    Kaja kas sina olid see kes jooksis matkasaabastega? Ühest sinuga natukene sarnasest naisterahvast ma möödusin umbes poole maa peal ja just oli parasjagu mingi mudane koht ning mõtlesin, et mida nutikas naine. Porise ilmaga igati kohased jalavarjud. Õnneks ise küll lõpetades väga pipi ei olnud, aga mõni oli ikka kuklani poritäppe täis.

  • Kaja

    24.04.2006 23:54:37 | Vasta

    Olin jah matkasaabastega, nii et küllap see mina olin. Ja aitäh - tavaliselt ei ütle keegi, et see nutikas valik on, vaid alati manitsetakse, et raske saabas pole ikka miski jooksujalanõu Smile

  • tHNe2CIBvkAa6U

    13.12.2021 04:27:41 | Vasta

    122019 219370I gotta bookmark   this internet site   it seems quite beneficial . 504024

Lisa kommentaar

Loading