Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Päev jäi puudu

Täna hommikul oli kuidagi täiesti vale tunne tööle tulla. Hädasti oleks ära kulunud veel üks vaba päev, nii et sarnaselt jõuludele oleks tulnud tööle alles kolmapäeval ning teisipäev olnuks pärast pühade tähistamist tegemistevaba, täiesti enda jaoks.

Pärast jõule oli tööle tulles väga reibas, värske ja innukas tunne. Nüüd aga... üks päev jäi puudu.

Kommentaarid (3) -

  • Eppppp

    02.01.2007 14:58:42 | Vasta

    Head uut aastat!
    ...Mul on nädal või lausa kuu puudu ;)

  • ants

    04.01.2007 11:47:26 | Vasta


    Olen meelsasti lugenud varemgi Su blogisid, kuid jõulude ja aastalõpu omad olid minu jaoks eriti head - neis oli seda aega iseloomustavat MEELEOLU! Ühe noore intelligentse naise päris tavaliste kirjeldustena päris tavalistest sündmustest neil päevadel. Aga seal puudus täielikult inglise keel!! Ei esinenud isegi sõnu shoppama, tshillima, või õõu mai goood. Ka päevade nimed eestikeelsed! Ei olnud seal ka seda natuke ülespuhutud eputamist, mida noorte andekate inimeste blogidest mõnikord trehvab. Tänud ja kena uut aastat!
    Mul on Sulle aga ka üks palve - olen ise vanavanaisa, kelle kohta ta 17 aastane lapselaps on öelnud, et ta saab sellest aru, kui vanaisa räägib, et ta tunneb end sageli veel temavanusena. Mul on omajagu kirjasõpru ja virtuaalset suhtlemist nooremate ja vanematega, mis ühe abinõuna ei lase minusugusel päriselt ära lubjastuda. Tahaksin koopiad Su aastalõpu blogidest saata ühele oma vanale sõbrale, daamile, kellega vastastikku kirjutame pikka aega, kellega me umbes 50 aastat tagasi natuke 'käisime' ja kes, nagu minagi, huvitub eriti neist inimestest ja nende mõtetest, kes ei räägi ainult oma haigustest, poehindadest ja sellest kuidas mõnel on halvasti läinud.

  • Kaja

    04.01.2007 13:37:07 | Vasta

    Ants, aitäh heade sõnade eest! Ja mul ei ole midagi selle vastu, kui need väljavõtted oma kirjasõbrannale saadad.

Lisa kommentaar

Loading