Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Palve xdreamijumalale

Hea xdreamijumal, kes Sa seiklussportlasi kaitsed ja mõnikord neile ka vimkasid viskad - palun tee nii, et ehkki Ardu lähistel on sõjaväe takistusrada, siis pole seekord lisaülesannets midagi kätele.

Ei mingit aja peale kestvusrippumist, näiteks.

Ei mingeid lõuatõmbeid, näiteks.

Võimalikult vähe ronimisi ja rattatassimisi muidugi ka.

Ning et kanuuetapp oleks säärane, kus tüürimiskunsti väga palju rakendama ei pea - tõenäoliselt ehk nii ongi, kui me veehoidlal sõidame. Nii et selle osa võid ka kahe silma vahele jätta.

Ja seda, et rattaetapp liiga palju randmeid ei raputaks, paluksin ma hea meelega ka, aga seda oleks juba liiga palju tahetud, nii et jätan selle palve ära.

Selline palve siis. :)

Kommentaarid (3) -

  • mina

    25.04.2009 23:42:52 | Vasta

    Palvetama peab Jumala ja Jeesukse ees - köik ülejäänud on just seda et sina solvad Jumalad. Ole hea ja ärä kunagi enäm nii tee Smile

  • liina

    26.04.2009 20:20:27 | Vasta

    Hästi palutud, aga see tüürimiskunsti osa oleks vöinud ikka sisse jääda, sest siukse lainega pole ammu söitnud Smile Ei saa öelda, et tüürida oleks kerge olnud.

  • Kaja

    27.04.2009 00:16:18 | Vasta

    Liina: Jaa, ma ise mõtlesin sama, korduvalt ja korduvalt Smile
    Mina: Ma olen täiesti veendunud, et nii Jumalal kui Jeesuksel on olemas huumorimeel ning nad saavad suurepäraselt aru, millal on tegu käsu "Ja ärgu olgu sul teisi jumalaid minu kõrval" rikkumisega ja millal mitte ning nad ei solvu Smile

Lisa kommentaar

Loading