Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Parketimeistrid

Mingil päeval käisime Jüriga (14) ehituskaupade poes ja ostsime sealt põrandatäie laminaatparketti, et teha sellest Jüri tuppa uus põrand. Selle järel läksin mina paariks tunniks välja - ja kui koju jõudsin, oli Jüri juba oma toast pooled asjad välja rookinud, vaipkatte ja põrandaliistud ära katkunud ning seadis mu fakti ette, et hakkame nüüd põrandat maha panema.

Panimegi.

Ise olime tulemusega lõpp rahul, ehkki möönsime, et kindlasti leiab ka kaunimalt paigaldatud parketti. Sest meil jäid küljesuunas siiski praod sisse.

Pärast ütleseid aga nii isa kui Leivo, et me lihtsalt polnud seda klõpsunippi ära tabanud. Nojah, meie toppisime laminaatide küljed kokku, seadsime abilaua välimise soonde ja kopsisime neid koomale. Tegelikult tulnuks küljed teatud nurga all lihtsalt kokku klõpsutada.

Nüüd on nii isa kui Leivo valmis, et võtame põranda jälle üles ja paneme uuesti ja õigemini kokku. Ega see tõesti suur töö ei ole, aga kõige tüütum ja aeganõudavam on mööbli - eriti raamatuid täis riiuli - ümberkolimine. Aga eks me siiski võtame selle ette.

Millalgi :)

Lisa kommentaar

Loading