Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Pikk pühapäev

Kui hommikused emadepäevaõnnitlused olid vastu võetud ja kook söödud, algas hetkeks argipäev tubade kiirkoristuse näol. Siis aga toppisime kogu seltskonna autosse ning läksime koos Karini, Martini ja Heleniga poodlema. Eesmärgiga osta Jürile uued tossud (eelmised, sügisel ostetud nr 45 1/3 pigistavad suure varba valusaks, ehkki said ostetud arvestusega "see jalg enam ei kasva") ning Odele uued rulluisud (tal endal oli kogutud selle nimel 1000 krooni ning ma lubasin teist sama palju juurde panna).

Täitsime mõlemad ülesanded. Lisaks ostis Karin rulluisud ka Martinile ning meie leidsime Katile NS Kingast uskumatult soodsa hinnaga lõpukingad. Uskumatult täpselt kleidiga sobivad ja uskumatult ilusad ka.

Selle rõõmu peale läksime kinno: "Kosmosesse", kuhu oli jõudnud "Charlotte koob võrku". Teine hinnaüllatus: kinopilet "Kosmoses" maksab ainult 25 krooni!!!! Tõsi, istmete juures pole topsihoidikuid, aga no selle kannatab küll ära :) Filmivalik oli muidugi Karini idee, lähtuvalt oma laste ealistest eelistustest, aga oli hea vaadata suurematelgi. Pisara kiskus kah välja.

Kuna kinos oli ka Kairi koos Anna ja Mardiga, pidasime plaani, mida võiks veel teha.Kuna hommikune vihmasadu oli järgi jäänud, läksime - kuhu siis mujale, eks ikka rulluisutama! Mart küll rulatama, temal uiske ei ole.

Ehkki Kati ja Ode mulle ikka veel rulluisutamises kiirusega ära teevad (ehhee, Karinist ja kairist olin siiski pisut kiirem :), hakkab mul juba tunne tekkima, et ajaviiteharrastusena võib see tegevus isegi meeldima hakata. Aga kiirust ma ikka veel kardan ning pöörata ja pidurdada ei oska. Aga niimoodi,meelelahutuseks ja peputrenniks heas seltskonnas libiseda... päris tore :)

Lisa kommentaar

Loading