Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Põlve pehmenemine

Käisin täna oma aegajalt valutama kippuva põlvega Spordimeditsiini Keskuses. Aitäh veelkord Maarele soovituse eest, hea ja asjalik koht oli.

Diagnoos: põlvekedre kõhre pehmenemine. Ametlik arstikeelne nimetus oli muidugi ka, aga kui ma seda kolmandat korda järjest korrata palusin, siis sümpaatne doktor muigas ja ütles hoopis eesti keeles. Mitte et see mulle palju rohkem oleks öelnud, aga jäi vähemalt meelde.

Nüüd hakkan kahe kuu jooksul sööma Arthlostop Plus nimelist asja (loodetavasti lugesin nime õigesti välja) ja põlve peale määrima veel mingit asja, mille nime üldse välja ei loe (eks apteeker loeb, loodan).

Ja iga päev tuleb teha harjutust: istud toolil, sirutad jala ette, tõmbad pöia tagasi, hoiad mõni sekund ja lõdvestad sama kaua. Nii 200 (jah, kakssada) korda järjest.

Raske elu ikka, kui oled end kord arsti kätte andnud! :)

 

Kommentaarid (3) -

  • Kärt

    23.11.2006 08:44:07 | Vasta

    Oh seda meditsiinikeelt ja -kirja Smile Söödava asja nimi on vist Arthrostop, r-ga, aga apteekrid teavad niigi. Kiiret paranemist!

  • Kaido

    23.11.2006 08:51:23 | Vasta

    Meenutab kunagist Baskini sketši, kus oli sees lause, et "ma olin 2 nädalat nii haige, et mulle ei lastud arstigi ligi". Mõningane tõetera seal on.

  • heiti

    23.11.2006 08:52:41 | Vasta

    siis saate pidada Maarega korrespondentsvõistlust, kes pöiale rohkem harjutusi teeb. Ta teeb neid juba mitu kuud ... või vähemalt peaks tegema.

Lisa kommentaar

Loading