Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Poolel teel pidama ei jää

Ühel mu kolleegil on hea ütlus: "Kui asi juba hakkab p****e minema, siis ega ta poolel teel pidama ei jää." Tema kasutab seda küll kiiva kippuva protsessi või projekti vältimatu läbikukkumise poole tüürimise iseloomustamiseks, kuid väljendi karm elutõde meeldib mulle nii, et mina laiendan teda igasuguste ebaõnnestumiste jada peale.

Näiteks praegu, kui paistab, et elu praktiline pool on minu vastu äparduste ühisrinde moodustanud. Alles streikis elekter, nüüd kärsaas läbi arvuti toiteplokk. Viimane juhtus nii, et jahutav ventilaator oli töötamast lakanud, kuid arvutiga töötaja seda ei märganud - ja siis käiski toiteplokist sinine leek ja kärsahais.

Oh, kuidas ma väänlen ebamugavusest, kujutledes oma seiklusi arvutipoes uue sobiva ploki valikul ning selle külge installeerimisel! Jüri küll ütles, et tema oskab, aga väike ebakindlus on minus ikka.

Ja kuna üht tüüpi äpardused käivad tavaliselt kolmekaupa, siis ootan põnevusega, milline mehhanism suudab järgmisena üllatada.
____
Täiendatud kaks päeva hiljem. Ei olnudki arvuti toiteploki ostmine mingi kunst! Tuli ainult teada vajalikku võimsust ning K-arvutisalongi sedapuhku abivalmis teenindaja tõi kohe vajaliku karbi. Maksis ka alla 300 krooni.

Kommentaarid (2) -

  • asd

    30.01.2006 12:43:18 | Vasta

    eeldusel, et pädevasse arvutipoodi lähed, ei tohiks eriti probleemi tekkida. vaiksus/headus ja hind on tavaliselt muidugi üsna lineaarses seoses Smile

  • Kaja

    30.01.2006 12:44:24 | Vasta

    Soovita palun ka mõnd pädevat arvutipoodi selles küsimuses..

Lisa kommentaar

Loading