Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Popid

Raadiouudistes räägiti, et populaarseimad nimed alates aastast 1991 on tüdrukutel Anna ja Laura, poistest Martin. Edasi enam ei mäleta, sest muud nimed ei läinud korda.

Need läksid, sest on mu lähiringkonnas olemas.  Tüdrukute juhtkohal olev Anna on ju Kairi tütar, teist kohta hoidev Laura (küll liitega Helena) on Leivol ja (liitega Liisa) Ennu-Margiti peres. Poiste edetabelit juhtiv Martin on kah esindatud: Karini ja Toomase poeg, üks mu laste väikeseid lemmiksugulasi.

Nii et paljud mu armsad on osanud ütlemata popid nimed valida oma lastele :)

Kommentaarid (2) -

  • Kaido

    20.04.2007 11:15:04 | Vasta

    Huvitav kumb siin on põhjus, kumb tagajärg Smile

    Näiteks kui meie Jorgen oli mõnekuune, ilmus Viimsi teataja vastsündinute nimekirja vaal üks Jorgen. Millest saab järeldada, et inimesed ikka loevad vallalehti Smile

  • Kaja

    20.04.2007 11:23:49 | Vasta

    Ja lisaks minu Ode Liisile (mis pole kindlasti tavaline nimi) on Eestis veel vähemalt üks, minu omast natuke noorem Ode Liis. Kohtusime temaga kord Jeti Jäähallis, kui selle teise Ode Liisi vanaema jää kõrvalt pingilt oma lapselast nimepidi hüüdis - ja kohale uisutas kaks tüdrukut, meie Ode Liis küll üsna kõheldes ja üllatunult, aga minemata kah ei jätnud, sest temagi oli arvanud, et ei saa olla ju veel kellegi teise nimi Ode Liis. Aga selle teise Ode Liisi vanemad olevat vanaema sõnul nime kusagilt lugenud ja see oli meeldima hakanud Smile
    Ja SEB-s lastele pangakontosid ja internetipanka tehes ilmnes ka, et kasutajanimi odeliis on juba hõivatud - ei tea küll, kas sama tüdruk või veel mõni teine.

Lisa kommentaar

Loading