Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Priidu üllatussünnipäev

Juba mõni aeg enne aastavahetust saatis Evely sõpruskonna meililisti üleskutse korraldada 4.jaanuaril Priidule ühiselt üks tõeline üllatussünnipäev. Kuna selle sõpruskonna üks ühendavamaid jooni on vist oskus hästi pidutseda, leidis üleskutse palju järgijaid ning reede õhtul ronis bussitäis rahvast selleks otstarbeks renditud limusiinbussi.

Tähendab, kõik peale Priidu, kes pahaaimamatult koos ühe sõbraga Viimsis reketiga palli tagus. Sõber, muidugi asjast teadlik, pidi hoolt kandma selle eest, et Priit trennist kogemata liiga vara minema ei läheks või muul moel üritust untsu ei keeraks.

Ootasime siis tennisehalli eesruumis, muudkui ootasime-ootasime. Kuna aga sportlased olid plaanitust hiljem platisle saanud, ei olnud Priit tahtnud kuidagi juba kell 19 lõpetada, nagu pärast välja tuli :) Ajatäiteks sai siis täiendatud seinal olevat sulgpallipüramiidi, lisades tippu sünnipäevalapse nime, ja püütud püüdlikult vaikust hoida.

Lõpuks ometi saabus ka sünnipäevalaps, sai meeste poolt korralikult õhku loobitud, ja sõit läks Rapla poole. Sest sealt kuskilt pidi peale tulema bänd.

Tegelikult küll oli juba bänditagi lõbus. Vaheldusrikkust lisas see, et kuna bussis kemps ei töötanud, toimusid teeäärsetes tanklates regulaarsed peatused (külma oli 11-12 kraadi).

Igatahes oli kell pool neli hommikul, kui olime tagasi Tallinnas ja meie Leivoga Olümpia juures bussist välja ronisime. Pikk jalutuskäik kodu poole läbi harjumatult pakaselise linna oli igatahes värskendav ja virgutav :)

 

Lisa kommentaar

Loading