Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Pulmakass Piff

Käisime eile koos Karini perega külas Margitil ning nende kassi Piffi (võin siinkohal eksida nime õigekirjas) nähes tuli meelde Karini-Toomase pulmapäev 10. septembril 1999. Lisan sellest siia ühe foto, kus koos Karini ja Toomasega poseerivad ka lilleneiud Ode (5a), Toomase õetütar Kätlin ja Kati (mõlemad 8a).

Kass meenutas seda sündmust aga sellepärast, et pulma järelpäeva hommikul ilmus Mäepealse õuele tundmatu kassipoeg, kes ei kavatsenudki ära minna. Ja toona 8-aastane Oliver käis nii kaua emale-isale peale, kuni Kaido murdus ja lubas tal kassi endale võtta.

Nüüd ongi Piff kõik need pikad aastad olnud tänutäheks valdavalt Oliveri kass, nagu Margit rääkis. Magab Oliveri voodis ning lubab ainsana temal ennast igat moodi väntsutada.

Kassipoja ilmumine mõjus aga ka pulmas ühe lilleneiu rolli täitnud Odele niivõrd, et Karini ja Toomase pulmadest pilti joonistades maalis ta lisaks pruutpaarile ning lilleneiudele üles ka kassi. Otsisin selle pildi kodus üles ja lasksin Jüril sisse skanneerida. Saab ülaltoodud fotoga võrrelda :)

Tegelikult olen ma ammu plaaninud seda Ode joonistatud pilti Karinile ja Toomasele kinkida, aga nende pulma-aastapäeval pole kunagi meeles olnud. Püüame siis tänavu sügisel uuesti.

Kommentaarid (2) -

  • Gea

    31.05.2008 22:34:15 | Vasta

    hea joonistus! Smile

  • Kaja

    02.06.2008 01:26:58 | Vasta

    Jah, mulle ka hästi meeldib see joonistus - sellepärast hoidsingi ta alles (Ode armastas palju joonistada, igasuguste sündmuste kohta, aga enamik pilte on läinud kõige kaduva teed). See on aga kuidagi hästi õnnelik pilt, emotsioonikas.

Lisa kommentaar

Loading