Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Raadiofortuuna naeratus

Passwordil hakkasin ühe igavama ettekande ajal lehitsema konverentsimappi, ja leidsin Star FM/PowerHit Radio reklaami, mis polnudki otseselt reklaam, vaid pigem test, kas inimesed konverentsimapi materjale loevad. Reklaami tekst on toodud ka nende blogis - kahjuks ei saa seal viidata konkreetsele postitusele (või ei osanud mina seda nippi üles leida), nii et aegu hiljem seda linki vajutades tuleb välja otsida postitus 17.märtsist 2010. Lühidalt öeldes kutsuti reklaami lugejaid üles saatma selle märkimiseks sõnum või e-kiri, preemiaks raadiote loosis osalemine.

Idee reklaammaterjali huvitavamaks teha ja sellele uudsel viisil läheneda meeldis mulle niivõrd, et saatsin minagi oma sõnumi - pigem tunnustusavalduse kui loosipiletina. Unustasin ta täiesti, aga ennäe, sel nädalal osutus, et sain Fortuuna tahtel ka väikese Sony raadio omanikuks!

Ja reklaam töötas ka muul moel - autoraadio keerasin juba konverentsilt koju sõites Star FM peale, et kuulda, mida need huvitava reklaami tegijad siis oma programmis pakuvad. See muide on minu puhul märkimisväärne saavutus, sest tavaliselt on mul autos enda mõtetegagi küllalt tegu ja raadio on täiesti vait...

Lisa kommentaar

Loading