Get a life!

Kaja kirjutab elust ja kõigest, mis selle sees on

Raskeimad 100 meetrit ületatud

Raskeimad sada meetrit terviseportlase teel olevat vahemaa diivanist välisukseni. Eks ta ole, ja sellepärast on alati ülimalt hea meel neid ületada.

Viimasel nädalal olen jooksmas käinud nii Odega, Kati ja Odega, Leivoga kui üksi. Täna tegime Leivoga 15km Nõmme-Harku rajal. Ühtlasi selgus, et täna toimub seal üritus "Sportlik Nõmme", mille raames joostakse samuti 15km Nõmme-Harku rajal. Meie kui sõltumatud jooksjad olime võistluse stardiks juba peaaegu 5-kilomeetrise edumaa saavutanud ning nii oli hea võimalus arvestada, millal hakkavad võistlejad meist mööda kihutama. Leivo pakkus, et see juhtub 2-3 km enne lõppu ja bingo! nii läkski. Ühtlasi olime tunnistajaks dramaatilisele hetkele, kus järgmiste ees päris hea edumaaga kolmandat kohta hoidnud võistleja ühes halvasti märgistatud kohas valesti pööras ning pikalt edasi jooksis, enne kui hõigete peale pöördus ja läbi metsa õigele rajale tagasi ragistas - aga selleks ajaks oli juba kolm konkurenti temast mööda läinud...

Algul plaanisime õhtul veel ühe jooksutiiru teha, aga siis hakkas sadama. Leppisime kokku, et kuni esmaspäevani on taastumisaeg :)

Lisa kommentaar

Loading